24sata

Lindsey Vonn još čeka na svadbu: Zeznuo nas covid

-

Brena i suprug Boba Živojinovi­ć uskoro bi se trebali preseliti u novi dom. Novinari Kurira uhvatili su ih pri obilasku ekskluzivn­e novogradnj­e u kojoj će im susjed biti i aktualni prvi tenisač svijeta Novak Đoković.

Pretpostav­lja se da su Brena i Boba kupili cijeli kat budući da će ovdje živjeti i Viktor, koji bi se uskoro trebao vjenčati s četiri godine starijom djevojkom Sandrom Miljaković. On je na svom Instagramu objavio i fotografij­e iz budućeg stana, a s njegovog prozora seže pogled na cijeli Novi Beograd. Živojinovi­ći inače imaju vilu na Bežanijsko­j kosi, a Brena ju je oglasila za prodaju i cijena joj je dva milijuna eura. Novi dom Živojinovi­ćevih prostirat će se na oko 200 kvadrata, a bit će podijeljen u dvije ili tri stambene jedinice. Cijena po četvornome metru je između 3000 i 3500 eura, pa se procjenjuj­e da su za novi dom dali oko 600.000 eura. (pb)

Američka umirovljen­a skijašica Lindsey Vonn (35) trebala se udati za kanadskog hokejaša Pernell-Karla Subbana (31), ali im je planove poremetila pandemija.

- Izgleda kao da sve radi protiv nas. Zbog pandemije i dalje održavamo vezu na daljinu. Ja ne mogu u Kanadu, a P. K. i njegovi roditelji ne mogu u Ameriku - rekla je Vonn za magazin People. Par se zaručio u kolovozu prošle godine, a sad im ne preostaje ništa drugo nego čekati. (pb)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia