24sata

IDEALNE KUĆE ZA JESENSKU IDILU

ZA ODMOR IZ SNOVA UŽIVANJE U PRIRODI Ljubitelji robinzonsk­og turizma odlučit će se za kućice pored rijeke Mrežnice u kojima nema električne energije

- Pišu: E. KRSTIĆ, S. TUĐAN

Jesen je idealna za uživanje u prirodi, a mnogi se upravo u to doba odlučuju za odmor na nekom usamljenij­emu mjestu.

Jedno od njih je i Riverland, idealan za ljubitelje robinzonsk­og turizma. Poseban je doživljaj boraviti u dvjema drvenim kućicama u Riverlandu na Mrežnici koje su postavljen­e na drvene stupove pa izgleda kao da su smještene u krošnji stabala.

Kuće su jedna od druge udaljene oko 30 metara. U njima nema električne energije te su izvan kuće kemijski toalet i tuševi.

- Iznajmljuj­emo do kada vrijeme dopušta, a to će biti vjerojatno cijeli listopad. Cijena je 750 kuna po noćenju, a uvjet za rezervacij­u su minimalno dva noćenja po kućici - kaže vlasnik Karlo Golub. Ako odlučite da želite otići nešto sjevernije, Zagorska hiža Cecilija je mjesto gdje se doista možete opustiti. U neposredno­j je blizini centra Marije Bistrice, s prekrasnim pogledom na istočni dio Krapinsko-zagorske županije.

- Tu možete uživati u pjevu ptica, šetati na friškom zraku, makar nakratko živjeti u idiličnom okruženju stare zagorske hiže koja je opremljena u duhu starine s izmjenama prilagođen­ima vremenu u kojemu se nalazimo - kažu iz zagorske hiže Cecilija.

UŽIVANJE POD

SJENICOM Zagorska hiža Cecilija ima i veliku

terasu s prednje strane na kojoj su

smješteni jacuzzi bazen, solarni tuš i ležaljke za sunčanje.

Odmah do kuće nalazi se prekrasna sjenica pokrivena

slamom.

MALO, ALI PROSTRANO Drvena

kućica Tiny House Grabovac u Karlovačko­j županiji smjestila se na vrhu brijega. Montažna drvena kućica u svega 35 kvadrata ima sve

potrebno za idiličan odmor.

 ??  ??
 ??  ?? RAJ U ŠUMI Holiday Home Emotion je u mjestu Dubrovčan kraj Tuheljskih Toplica. Gostima su na raspolagan­ju 2 spavaće sobe, moderna kuhinja, blagovaoni­ca, dnevna soba i kupaonica. Ima dvije terase i roštilj.
RAJ U ŠUMI Holiday Home Emotion je u mjestu Dubrovčan kraj Tuheljskih Toplica. Gostima su na raspolagan­ju 2 spavaće sobe, moderna kuhinja, blagovaoni­ca, dnevna soba i kupaonica. Ima dvije terase i roštilj.
 ??  ??
 ??  ?? ZA LJUBITELJE PLANINAREN­JA
Planinska ruralna kuća Margerita nalazi se u Begovu Razdolju. Drvena goranska kuća stara je više od 100 godina, a adaptirana je u autohtonom stilu. Idealno je polazište za planinaren­je, ali i bicikliran­je.
ZA LJUBITELJE PLANINAREN­JA Planinska ruralna kuća Margerita nalazi se u Begovu Razdolju. Drvena goranska kuća stara je više od 100 godina, a adaptirana je u autohtonom stilu. Idealno je polazište za planinaren­je, ali i bicikliran­je.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia