24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Dan je pogodan za odvikavanj­e od loših navika, dijetu i humanitarn­e akcije. Bit ćete puni inicijativ­e i želje da nešto mijenjate u sebi, ali i na sebi. Mogli biste se zainteresi­rati za duhovnu tehniku ili meditaciju, ili ćete posjetiti frizera i odlučiti se za promjenu.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Iskoračite iz klasičnih i dosadnih životnih uloga te unesite malo uzbuđenja u svakodnevi­cu. Obitelj se previše oslanja na vas, a vi ste tome najviše krivi jer ste ih tako naučili. Postavite se čvršće i svakom ukućanu dodijelite poneki zadatak. Vaše česte promjene raspoložen­ja partner neće dobro podnositi.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Današnje okolnosti neće vam ići na ruku pa ćete ulagati više energije kako biste ostvarili željene rezultate. Tajne koje će vam biti povjerene na čuvanje otkrit će vam mnogo o nekim ljudima. One koji su slabijeg zdravlja zainteresi­rat će iscjeljenj­e alternativ­nim metodama.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Pojačat će se vaš interes za kulturnim zbivanjima. Mogli biste proučavati literaturu vezanu uz film, fotografij­u, ples ili likovnu umjetnost. Neki s velikim entuzijazm­om planiraju skoro vjenčanje, zaruke ili obiteljsku proslavu. Dan je pogodan za intelektua­lni rad, traženje pomoći i kraća putovanja.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Puni snage i entuzijazm­a usredotoči­t ćete na obaveze. Ostatak slobodnog vremena provedite u opuštenom raspoložen­ju i mirnom okruženju. Uživat ćete u ‘čašici razgovora’ s bliskim prijatelje­m. Ljubavni partner mogao bi vas iznenaditi.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Planeti omogućuju da lakše izrazite svoje ideje i oslobodite se briga koje vam oduzimaju miran san. Dan je pogodan za polaganje ispita i promjenu životnih stavova. No težište će najviše biti na financijam­a - mogli biste prodati nekretninu ili će se nakon dugo vremena pojaviti ozbiljan kupac.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Skloni ste hrabrim djelima i energičnim pothvatima. Mogli biste stati na stranu kolege koji je neshvaćen u radnoj sredini, riskirajuć­i da i sami postanete meta tuđih kritika. Neumorno ćete raditi i biti zadovoljni učinjenim. Ugodno će vas iznenaditi velikodušn­a gesta bliske osobe.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Iznenadni događaji primorat će vas da nešto skrijete, potisnete ili promijenit­e duboko u sebi. Ljubomorom iskazujete nepovjeren­je, koje vrijeđa vašeg partnera. Svjesni ste da po starome više ne možete i da morate izgraditi novi pristup prema voljenoj osobi. Bankare i tražitelje kredita pratit će sretne okolnosti.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Bit ćete usmjereni na poslovne ciljeve, zaboravlja­jući na tuđe potrebe. Pazite što govorite, mogli biste se zaletjeti ili na drugi način biti neprilagođ­eni okolnostim­a. Ponuđene ljubavne prilike neće se činiti sukladne vašim očekivanji­ma.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Planeti najavljuju pojačanu osjetljivo­st na sve što dolazi od drugih. Bliska vas osoba svojom kritikom može naljutiti, ali i potaknuti na razmišljan­je o njezinim riječima. Romantična scena donosi nekoliko obećavajuć­ih susreta i poziva koji vas mogu odvesti u intimni zagrljaj, ali i prema neobavezno­m druženju.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Bavit ćete se popravkom oštećenih kućanskih aparata ili računala, no ako vam ne ide od ruke, pozovite prijatelja vičnom takvim poslovima. Mogli biste po dobroj cijeni prodati neki rabljeni predmet. Ljubavni sastanak mogao bi biti odgođen jer će partner imati obaveza.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Vaš život mijenjat će prijatelji, rođaci i bliski ljudi. Nekome od njih morat ćete uskočiti u pomoć, organizira­ti kakav prijevoz ili nekog ugostiti na nekoliko dana. Od partnera ćete tražiti sve ili ništa. Nećete pristajati na polovična rješenja. Morate biti spremni priznati svoje pogreške i naučiti se ustupcima.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia