24sata

Sanjao sam dugo imati jednu malu ‘budilicu’...

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

MARLA NOĆNA MUZIKA NAM JE SAD HIT, A SVIRAM JOJ I PUŠTAM KLASIKU I HEAVY METAL

Kažu neki da ih je očinstvo uozbiljilo, no kod Marija Petreković­a (48) to nije slučaj. U kolovozu su on i Aleksandra Kramberger postali roditelji.

Ponosno je objavio sretnu vijest, dodao i “napokon sloboda”, a otkrio kako se nosi s izazovima očinstva. Jasno je da sve štima kad mu je tako dobra rima.

- Prvi dani očinstva protekli su uzbudljivo, većinom veselo i raspjevano uz kapljicu, dvije, 3, 4, 5, 6... 7, 8, 9, 10 (izašao blijedi mejsec). Sad slijede drugi dani, pa onda treći dani, u svakom slučaju svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem(o). Napokon slobodna napisala je supruga, a ja sam objeručke prihvatio i objavio kad smo javnost obavijesti­li da je rođena, mislili smo na Marlu, bila je u trbuhu devet mjeseci, pa zato, ako me razumijete, čista simbolika - objasnio nam je radosni i razigrani Mario Petreković.

MAJSTOR SAM ZA MIJENJANJE PELENE, TREBA MI MINUTA

U čari roditeljst­va spadaju i neprospava­ne noći. Aleksandra i Mario dobro se nose s tim i ne bi to mijenjali ni s čim. Dovitljivo­sti im ne manjka, kad je uz njega Marlina majka.

- Dugo sam sanjao da ću jednoga dana imati budilicu k’o svi normalni ljudi i evo, san je postao java, od budilice se ne spava, a nije se ni prije, od nespavanja se bolje brije. Malo je drugačiji bioritam. Sam naziv govori da je ritam bio, sad više nije. Uglavnom, prošli smo visinske pripreme za nespavanje u Njemačkoj. Mogu reći da dobro stojim sa spavanjem. Spavam stojećki. Onako k’o na straži, u smjenama, u bioritmu muzike za ples - rekao je Mario. Pelene su “friškim” roditeljim­a sastavni dio života neko vrijeme, ali s Petreković­em, barem to tvrdi, to nije tako teško.

- Pelene su moj život. Mijenjam ih najbrže, manje od minutu, ovisno o količini sadržaja u pelenama... To je rezultat koji nije došao preko noći, mijenjao sam pelene po kućama i barakama i staračkim domovima u Njemačkoj i šire, a i sam sam bio u govn*** do grla u par navrata u Engleskoj i Švedskoj, a po novvom normalnom i u Hrvatskoj. Muzika je zvonka radost, pa je tako i u kući veselog trojca.

- Marla noćna muzika nam je hit, zatim ansambl Avsenik, toplo preporučuj­em svim novopečeni­m roditeljim­a i onima koji žele napakostit­i susjedima, zatim akcent je na slušanju obiteljsko prijateljs­kih bendova, Pavel, Vatra, Parni valjak, Nina Badrić, Let 3, Jinxi, Pipsi, Kawasaki 3P, Psihomodop­op, John Legend, Soulfinger­si, Bare i plaćenici, Bane i Songkiller­si, TBF, Đavoli, Bolesna braća, Dino Dvornik, Oliver i mnogi drugi. Uglavnom klasika i heavy metal. Sviram i jako se trudim da je svirkom svojom ne probudim - kaže Petreković i dodaje kako mu se život nije puno promijenio: - Skoro pa ništa. Sve je isto kao prije, samo što se dada bolje brije. Život sam po sebi ima veći smisao. Puno sam sretniji, mlađi i okretniji, manje pokisao, eto takva mi je sad misao. Kaže da Marli žena kupuju hlače, a on štikl, kopačke, maskaru i korektor. Gleda i u budućnost, tinejdžers­ko doba svoje kćeri. - Meni tinejdžers­ko doba još traje, Žena je jučer izašla iz puberteta, ali je rekla da se odmah vraća, la kukarača s Brača, tako da ćemo tinejdžeri­rat skupa, osim ako joj ta ideja ne bude glupa.

 ??  ??
 ??  ?? S NJIM NIKAD NIJE
DOSADNO
SRETNA VIJEST Da je Aleksandra Kramberger trudna objavili su s dvije vrećice leda kraj trbuha, aludirajuć­i na pjemu ‘Ice, Ice Baby’.
S NJIM NIKAD NIJE DOSADNO SRETNA VIJEST Da je Aleksandra Kramberger trudna objavili su s dvije vrećice leda kraj trbuha, aludirajuć­i na pjemu ‘Ice, Ice Baby’.
 ??  ?? USKORO ĆE IMATI
DVA MJESECA
RODITELJI Marla je rođena 21. kolovoza, a Mario Petreković je tad ponosno objavio kako im je stigao ‘novi model budilice’.
USKORO ĆE IMATI DVA MJESECA RODITELJI Marla je rođena 21. kolovoza, a Mario Petreković je tad ponosno objavio kako im je stigao ‘novi model budilice’.
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia