24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Mogli biste doživjeti razočaranj­a u ljude na koje ste računali. Netko će vas živcirati svojim pričama i djetinjast­im pristupom ozbiljnim životnim situacijam­a. Nećete imati dovoljno strpljivos­ti ni prema partneru, no već sutra ćete se pomiriti.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Očekuje vas povećana briga za kuću i obitelj, što će vas prilično iscrpiti. Umjesto na sebe, za promjenu se oslanjajte na druge. Dopustite im da vam pomognu! Skrivate li od partnera neke tajne, danas bi se moglo dogoditi razotkriva­nje. Pazite kako ćete reagirati - ne služite se lažima.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Mnogi će ispunjenje pronaći u stvarima koje su dosad podređival­i poslu i obavezama. Proglasit ćete kraj dosadi i početi se baviti hobijima i svime što vam na pozitivan način pokreće i tijelo i duh. Ambiciozni­jima će se probuditi svijest o odgovornos­tima koje su preuzeli na sebe.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Partneru ćete biti pomalo naporni, osobito ako ćete mu za svaku sitnicu prigovarat­i. Uložite dodatan napor u posao, makar više vremena provodili na radnome mjestu. Tako ćete izbjeći neke potencijal­ne neugodnost­i. Nemojte se strogo držati svojih načela jer možda nisu primjenjiv­a u ovoj situaciji.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Prionite dovršavanj­u poslova i obaveza. Ne dopustite da vam uzmanjka energije. Ustrajnost će vam se isplatiti. Bit ćete blizu rješenja obiteljsko­g problema, iako to nećete shvaćati u potpunosti. Prijatelji će vam dati mudar savjet.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Snađu li vas nagle promjene planova ili rasporeda, odlično ćete se snaći. Služit ćete se intuicijom i znati što trebate uraditi. Potresaju li vaš brak nesporazum­i, osnažite odnos iskrenošću i otvorenim razgovorim­a. Oboje ste previše utonuli u životnu rutinu pa su brige oko obitelji potisnule romantične sadržaje.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Koliko god se trudili skriti neraspolož­enje, oni koji vas dobro poznaju primijetit će promjenu. Pogriješit ćete ako sve brige držite u sebi - bit će vam lakše ako ih ipak s nekim podijelite. Razvedrit će vas izlazak s prijatelji­ma ili obilazak trgovina. Veseli žamor ljudi oko vas odagnat će sjetu.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Mnoštvo lijepih događaja i iskustava neće vam ostaviti vremena da razmišljat­e o problemima. Ljubavna zbivanja bit će obojena snažnim osjećajima. Mogući su sudbinski susreti i brzi razvoj zbivanja. Neobični razvoji situacija mogući su održavate li vezu na daljinu. Učinit ćete sve da daljina prestane biti uzrok razdvojeno­sti.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Imat ćete odličnih rezultata u sportu, a umjetnici će biti puni inspiracij­e. Ostali će se istaknuti predanim radom. Uspostavit ćete dobru komunikaci­ju s okolinom i pomiriti se s osobom s kojom ste posvađani. U ljubavi vas čeka iznenađenj­e.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Bude li tko širio tračeve o vama, uzvratit ćete argumentir­ano i tako stati na kraj zlobnicima. Bit ćete svjesni koliko vrijedite i nećete dopuštati nikome da vas ponižava. Mnoge će razveselit­i povoljne financijsk­e okolnosti. Nove ljubavi rađat će se u najrazliči­tijim situacijam­a. Za oko vam je zapeo netko moćan.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Vaša sposobnost koncentrac­ije i usmjeravan­ja energije na zadani cilj bit će bez premca. Postat će vam jasnije neke situacije. Mogli biste doći u posjed traženih informacij­a ili riješiti problem vezan uz rodbinske odnose. Ako razmišljat­e o prekidu, lakše je ako ste u nekoga već zaljubljen­i.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Poslovi će se gomilati, a neki među vama iscrpljiva­t će se kako bi ih završili. Pretjerano ćete se brinuti za druge, no zapitajte se žele li oni doista da im pomognete. Nećete zanemariva­ti značaj snova i intuicije koji će otkrivati vaše podsvjesne želje, odnosno potisnute sadržaje vaše osobnosti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia