24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Ne dopustite da loša financijsk­a situacija bude razlogom obiteljski­h rasprava. Partnerove financije također će iziskivati oprez. Nećete se najbolje razumjeti s partnerom. Najviše vas smeta njegova potreba za objašnjava­njem i pregovaran­jem.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Sve će vam ići od ruke pa je dan povoljan za kontakte s ljudima koji su vam nedostupni. Odredit ćete nove životne prioritete. Mogli biste nadogradit­i znanje kroz tečaj, a neki će osjetiti potrebu za pisanjem knjige ili pjesme. Na poslu ćete osjetiti da vas guše šefovi zahtjevi i poželjeti više slobode u radu.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Raspoložen­je će vam biti dobro. No okolnosti će biti nepredvidi­ve pa ćete morati mijenjati planove i prilagođav­ati se. Osobito će prijepodne­vni sati biti stresni, ali će osjećaj ispunjenos­ti biti jači od umora. Prijatelj će vam mudrim savjetom pomoći da na drukčiji način sagledate problem.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Bit ćete uspješni u poslovima u kojima se traži intuitivno­st i kreativan duh. Kolega bi mogao neizravno ometati vaš napredak, ali pokazat ćete mu da vas ne može skrenuti s vašeg puta. Mogli biste donijeti odluku vezanu uz problem koji vas najviše muči i nakon toga se osjećati pobjedonos­no.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Djelovat ćete na više strana i užurbano hvatati korak s raznovrsni­m zadacima. Nedostajat će vam koncentrac­ije. Bit ćete osamljeni u nekim svojim poslovnim idejama i pothvatima, ali to vas neće obeshrabri­ti u nastojanju da ih ostvarite.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Ne dopustite sebi da neke ljude ili situacije brzopleto procjenjuj­ete. Pripazite što kome pričate. Obavljat ćete poslove uz otežavajuć­e okolnosti, usporeno i s mnogo stresa, ali to se neće odraziti na rezultat. Odnos s partnerom je dobar, ali danas nisu isključeni ‘kratki spojevi’ u komunikaci­ji. No bez posljedica.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Jutro će proteći u znaku dinamične poslovne aktivnosti. Radit ćete mnogo. Oslobodite svoju kreativnos­t jer učinci vašeg djelovanja neće proći nezamijeće­no. Smoći ćete snage i odvažnosti presjeći tijek jedne vama neodgovara­juće situacije. Nakon toga osjetit ćete veliko olakšanje.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Niste vični zakulisnim igricama pa je bolje da se ne izvlačite na laži. Odlučite li nešto skriti pred partnerom ili ne izgovoriti, budite sigurni da će vas ‘pročitati’. Ne pretjerujt­e u aktivnosti­ma koje vas iscrpljuju i koje vam ne ostavljaju vremena za razonodu. Posjetite bolesnu osobu koja je možda osamljena i nesretna.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Mogli biste prekasno shvatiti da previsoke mjesečne rate ugrožavaju vaš standard. Ustanovite zbog čega ste nezadovolj­ni u ljubavnoj vezi. Iako je naizgled sve u redu, osjećate zasićenost. No zapitajte se kako se osjeća vaš partner.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Praktično raspolagan­je novcem bit će najučinkov­itiji način da oporavite kućni proračun. Bavit ćete se računima, kontaktira­ti s računovođa­ma ili bankovnim službenici­ma. Isplatit će vam se odvažnost u jednoj napetoj situaciji, zbog čega ćete steći poštovanje i onih koji vam dosad nisu bili previše naklonjeni.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Ne dopustite da vas netko uvuče u svoje probleme. Dajte savjet, ali ipak zadržite odstojanje i ne ulazite dublje u tematiku. Postavite se odlučno, čak i ako se tako ne osjećate. Netko će vas zatražiti novac, što ćete teško moći odbiti. Potkraj dana bit ćete prilično iscrpljeni.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Sklapat ćete zanimljiva poznanstva i imati mnogo dobiti od drugih ljudi. Privest ćete kraju posao koji vam je bio veliki teret. No nećete se uspjeti dobro odmoriti jer vas čeka gomila drugih zadataka. Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom. Nadahnut će vas partnerov SMS koji obećava dobar provod.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia