24sata

Smoothie za doručak, za večeru špagete od tikvica

OSTVARILA SNOVE Kathy Jacobs bila je model osamdeseti­h, ali se uspjela probiti tek sad, u 54. godini. Počela se brinuti za svoju prehranu te više ne jede kruh, meso i šećer

- Piše: STELA TUĐAN

Riječi “Nikad ne odustaj od svojih snova” mogu zvučati poput klišeja, ali nekima se ovo zaista isplatilo i ostvarilo.

Kathy Jacobs (53) to je potvrdila. Ova žena iz Calabasasa u Kalifornij­i pozirala je za prestižni magazin Sports Illustrate­d Swimsuit. No kako kaže, ona nije prosječna ljepotica s naslovnice. - Nadam se da ću promijenit­i pogled na ljepotu. Nije važno biti mlad da budeš lijep nego se brinuti o svom zdravlju, pa tako i o izgledu - ispričala je.

No priznaje kako se nije oduvijek zdravo hranila nego da većinu izgleda duguje dobroj genetici. - Promijenil­a sam način prehrane prije četiri godine i zbog toga sad izgledam mnogo svježije i bolje. Od mesa jedem samo ribu, i to nekoliko puta tjedno. Pijem mnogo bademova mlijeka jer ga svakodnevn­o koristim u kavi i smoothieju. Za doručak obično jedem veganski proteinski smoothie s jagodama ili borovnicam­a. Ponekad umjesto toga radim jaja sa sirom i rajčicama. Kathy dodaje kako ne konzumira šećer, a umjesto njega koristi steviju.

- Za večeru sam obično jela tjesteninu s pestom, a sad umjesto klasične tjestenine radim špagete od tikvica priznaje.

Ne jede niti kruh, rižu i krumpir, ali jedanput tjedno uživa u batatu.

- Vježbam otprilike četiri puta tjedno, a kad treniram, snimam se za Instagram - ispričala je. Iako još nije baka, mnogi su je nazvali najseksi bakom na svijetu. Modelingom se bavila u mladosti, a njezina želja napokon se ostvarila.

- Bila sam model ‘80-ih u New Yorku pa sam tu i tamo radila neke stvari u Los Angelesu, ali odustala sam od toga i konobarila govori Kathy.

No čini se kako je sada došlo njezino vrijeme. - Počela sam dobivati i ponude za vezu u porukama od mnogo mlađih muškaraca, a to mi laska - priča.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia