24sata

NOVE DRAME KOD NINE ‘Bivši mi je prijetio, sud to ne sređuje’

NEKAD SE STVARI RIJEŠE TEK PREKO MEDIJA. SVIJET SE NA TAJ NAČIN PROMIJENIO...

- Pišu: R. JUKIĆ. I. MILOTIĆ

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom Nina Morić (44) zadnjih je mjeseci u otvorenom ratu s bivšim partnerom Fabrizijom Coronom.

S kontroverz­nim paparazzom Nina ima sina Carlosa Mariju (18), a upravo je zbog njega i počeo sukob. Naime,

Nina je prije nekoliko tjedana optužila Coronu da “je oteo njihova sina, kojeg iskorištav­a kako bi opet došao u svjetlo javnosti”. Carlos se odselio od majke i sad boravi kod oca, s kojim snima razne reklamne kampanje, a Morićka smatra kako to nikako nije dobar potez. Ovaj put se nije htjela petljati u to, nego je pustila svoju odvjetnicu da govori u njezino ime. - Gospodina Fabrizija Coronu smo tužili za niz prijestupa, ponajviše za prijetnje upućene Nini. Kako se slučaj vuče po sudu, nismo imali druge nego izaći sa svim tim u javnost

- poručuju iz ureda koji je zastupa.

- Nekad se stvari riješe tek preko medija. To je žalosno, ali svijet se jednostavn­o promijenio - rekla je Ninina odvjetnica. Uglavnom, Nina je na društvenim mrežama objavila audio snimke u kojima joj bivši prijeti. - Snimke koje je objavila su bile jedine ‘objavljive’. Ostale je morala zadržati za sebe, ali i iz ovih objavljeni­h može se naslutiti da postoje puno gore snimke od tih - rekla je odvjetnica. Dodala je kako je Nina morala pretrpjeti veliku emocionaln­u bol nakon što ju je bivši na četiri godine udaljio od sina. Međutim, došlo je do toga da ju je sin poskrivećk­i zvao i tražio da mu pomogne, stoga je Morić odlučila svemu stati na kraj. Fabrizio kaže da Nina nije dobro i da joj je spreman pomoći.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia