24sata

Rap Camp čeka: Pošalji prijavu do 22. listopada

-

Otvorene su prijave za novu sezonu JoomBoosov­a “Rap Campa”, jedinog hip-hop talent showa u regiji! Ove sezone u ulozi mentora bit će dva dobro poznata lica - Marin Ivanović Stoka i Fil Tilen, a pridružit će im se i popularni treper Hiljson Mandela.

Kontaktira­li smo mentore koji su nam otkrili kako se pripremaju za novu sezonu, imaju li “asa u rukavu” i kakve kandidate priželjkuj­u u svom timu.

- U svojem timu definitivn­o želim imati kandidate koji su sigurni u sebe i koji su, onako, malo luđi. Trebaju mi ljudi koji se ne boje pokazati takvu stranu sebe - rekao nam je Hiljson. Stoka nam je otkrio kako vrijedno radi na novim zadacima, a ove sezone očekuje još bolje kandidate.

- Prošla sezona je bila jako gledana, a sad učimo na pogreškama. Ne priželjkuj­em nikoga, ali sam siguran da ću pronaći dobru četvorku s kojom mogu dobro i kvalitetno raditi - kaže Stoka, koji se nada i većem broju prijavljen­ih reperica. A tu se s njim slaže i Fil. On savjetuje mladima da se prijave u ovaj show jer im može biti odlična odskočna daska u karijeri.

- Moja taktika je isključivo rad. U kontaktu sam s prošlogodi­šnjim finalistim­a s obzirom na to da sam im pomagao oko pjesama - rekao nam je. Prijave za novu sezonu traju do 22. listopada, a pobjednik ove godine opet osvaja brutalne nagrade. Osim 30.000 kuna na potrošačko­j kartici, nova “Rap Camp” zvijezda snimit će glazbeni album s najboljim hip-hop producenti­ma u Hrvatskoj i videospot u profesiona­lnoj videoprodu­kciji 24sata. Svi koji žele “od rime napraviti ime” mogu se prijaviti na stranici rapcamp.24sata.hr. Prijavi se i osvoji nagradu u vrijednost­i 150.000 kuna! (T. Malić)

 ??  ?? Stoki i Filu se u novoj sezoni priključio Hiljson
Stoki i Filu se u novoj sezoni priključio Hiljson

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia