24sata

Hiljson: Imam asa u rukavu za početak showa

- Piše: TONIA MALIĆ

Sve je spremno za novu sezonu JoomBoosov­a “Rap Campa”, jedinog hip-hop talent showa u regiji. Prijave su u tijeku, a mentori Marin Ivanović Stoka (39) i Fil Tilen (32) te popularni treper Hiljson Mandela nestrpljiv­o čekaju nove kandidate.

Otkrili su nam i kako bi voljeli da ove sezone bude veći odaziv ljepšeg spola s obzirom na to da na hiphop sceni nedostaje ženskih lica.

- U svoj tim želim osobe koje su fokusirane na ovakvu vrstu glazbe, a i imaju neko iskustvo u ovom poslu. Ne želim padobrance, ali mogu obećati da ću iz njih izvući puni potencijal - rekao nam je Fil Tilen. Stoka nam je otkrio kako očekuje još luđu sezonu s boljim kandidatim­a, a već sad je siguran da će pronaći savršenu četvorku s kojom će napraviti dobar posao.

- Svaki kandidat treba slušati savjete svojih mentora, a tajna uspjeha u ovom poslu su trud, samouvjere­nost i ljubav prema glazbi. Nema tu puno priče - rekao nam je Stoka. Novi član žirija, mladi Hiljson, priznao nam je kako ima taktiku, ali nam nije htio otkriti o čemu je riječ. Asa u rukavu čuvat će za početak natjecanja. Prijave za novu sezonu traju do 22. listopada, a pobjednik ove godine opet osvaja brutalne nagrade. Očekuje ga nagrada u vrijednost­i od 150.000 kuna koja uključuje 30.000 kuna na potrošačko­j kartici. Također, nova zvijezda “Rap Campa” snimit će glazbeni album s najboljim hip-hop producenti­ma u Hrvatskoj i videospot u profesiona­lnoj videoprodu­kciji 24sata.

 ??  ?? Mentori jedva čekaju nove kandidate
Mentori jedva čekaju nove kandidate

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia