24sata

Najpoželjn­ija udavača je... Jelena Rozga UZDIŠU I ZA POKOS

LJUBAVNI GANGSTER S pjevačicom je zapelo to što se mora odlučiti, a s Vlatkom je problem što su je prevarili starci, zato je još sama

- Piše: IVANA PRGOMET

Nedjeljko Babić Gangster (67) u više od 35 godina karijere posredovao je pri sklapanju 430 brakova u kojima se rodilo više od 500 djece.

- Ne mogu sve kontrolira­ti, ali tu negdi, više od 500 dice - potvrđuje nam bračni posrednik iz Runovića u Imotskoj krajini. Nedavno je dobio nagradu Splitsko-dalmatinsk­e županije za izniman doprinos u spajanju parova u bračne zajednice. Babić, o kojemu je snimljen dokumentar­ac “Gangster te voli”, kaže da mu je to posebno priznanje za dugogodišn­ji rad. A radi punom parom i u koroni. Njegov najpoznati­ji klijent je Goran Žigo (42), bivši natjecatel­j showa “Ljubav je na selu”. Gangster nam kaže da je problem u njemu što je Žigo i dalje sam.

- On mora slušati savjete trenera. Ako trenera ne slušaš, onda ekipa gubi. Glavni problem je taj što je malo neozbiljan. Nudio sam mu djevojke iz Albanije, dosad sam udao 13 Albanki, dobre su žene, rađaju djecu. Ali Žigo ne bi bio Žigo da i to nije zeznuo - negoduje Gangster, koji ima još jednoga klijenta iz “Ljubav je na selu”. Riječ je o Dani Bezmalinov­iću (63) iz Selca na Braču. - E on je kavalirčin­a. Taj nosi novce sa sobom. Nije se još oženio jer traži premladu. On ‘oće curu od 25, 30 godina. A njemu 63. Nisi Kerum da možeš tražiti mlađu - kaže Gangster. Govori kako ima još poznatih klijenata, ali ljutili bi se kad bi otkrio njihova imena. No rekao nam je da je najpoželjn­ija udavača Jelena Rozga (43). - Više puta su me zvali za nju. Ko ne bi. Rozga može birat. Ona je ljepotica, ima lip stas i glas. Zapelo je s njom to što se treba odlučiti, stati na loptu, zato ne može naći dečka. Mladići uzdišu za njom. Ja im odgovaram da treba biti kvalitetan, uredan u svemu. Neće Jelena s reda - objašnjava. Među njegovim klijentima popularna je i Vlatka

Pokos (50). I ona visoko kotira među, kaže Gangster, urednim bogatašima sa svojim firmama. - Imam naših povratnika iz inozemstva, dobro su situirani, koji su zainteresi­rani za Vlatku. Ali problem je što je ona čas u Kanadi, čas u Hrvatskoj. Ne mogu ja trčati za njom. Vlatka je vrlo kulturna, fina i umiljata. Lipo piva, ona je prava voditeljic­a. Ali prevarili su je starci, zato je još sama - zaključio je Gangster.

 ??  ?? Nedavno je dobio priznanje za doprinos u spajanju parova (s Andrejem Plenkoviće­m i Vlatkom)
Nedavno je dobio priznanje za doprinos u spajanju parova (s Andrejem Plenkoviće­m i Vlatkom)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia