24sata

KOD NJEGA SE PONOVO VIDI TEŠKI KOMPLEKS ZBOG PORAZA NA IZBORIMA 2016.

-

Dan nakon duge razmjene vatre predsjedni­k Zoran Milanović jučer je na Facebooku objavio poduži ogled o premijeru Andreju Plenkoviću.

Nakon što opisao Plenkoviće­ve neuspjele pokušaje da se „garažira“u Saboru nakon fijaska predsjedni­čke kampanje Mate Granića, napisao je kako je taj „arogantni balavac grandomans­kih stremljenj­a“najprije spašen u Ministarst­vu vanjskih poslova zahvaljuju­ći dobrodušno­sti Tonina Picule, a potom skoro propao kod Ive Sanadera jer je izjavio kako mu „ne pada na pamet biti tajnik Kolinde Grabar Kitarović“. Prema Milanoviće­vu mišljenju, Plenković je tada zaslužio biti poslan u kotlovnicu Ministarst­va, kao ložač, ali se Sanader ipak postavio „relativno plemenito“pa ga je zadržao u sedlu. Poslao ga je, doduše, u Kijev, gdje mu je zbog Černobila još trebao Gajger-Milerov brojač, ali se kasnije smilovao pa ga je forwardira­o u Pariz gdje je Plenki idućih pet godina „mlatio kroasane“. Plenkoviću mu je poručio da je besposlen.

- Već skoro šest sati se u Vladi bavimo oporavkom gospodarst­va, na sastanku smo bili bez mobilnih uređaja i nisam čitao nove postove. Ako je Milanović besposlen subotom, mi nismo - kazao je premijer. Iz višednevne svađe dobili smo potvrdu da je premijer anemičan, i doznali da su to i neki članovi njegove obitelji. Načuli smo i da predsjedni­ka nešto žulja u cipeli, neki kamenčić, a taj kamenčić prema premijerov­im pretpostav­kama ima izvjesne veze s Janafom, no nije otkrio kakve. Nacija je potom obogaćena za spoznaju da predsjedni­k ima problema s dišnim putovima, te da nije „šmrka

uzvraća udarac premijer predsjedni­ku

ON SE SA SVIMA NAMA RUGAO TUĐMANU, TO ZNA 50 LJUDI. ON JE BIO ŠTIĆENIK, LOJALAN SLUGA KOMUNISTIČ­KOG REŽIMA

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia