24sata

LILLE JE PALA NA PRANK Lažni novinar je Lidiju Bačić rešetao samo neugodnim pitanjima o životu i karijeri...

- Piše: VLATKA ERNEČIĆ

Koliko košta jedan tvoj nastup, smijemo li to znati? Hoćeš li smanjivati honorare sad kad je situacija teška? I obzirom na to da je političar Branko Bačić tvoj rođak, koliko si njemu zahvalna što te je pogurao da uspiješ u pjevačkom biznisu?, postavljao je novinar pitanja pjevačici Lidiji Bačić, a ona se samo neugodno smješkala i nije znala kako da reagira na sve što se događa.

Novinara je u novoj epizodi JoomBoosov­a serijala “Prank’d” glumio JoomBoosov producent, a Lidiju Bačić doveli su u jedan studio kako bi s njom napravili video intervju. Producenti su na intervju doveli i mladu glazbenu nadu, koju je u ovom slučaju glumio voditelj Prank’da, JoomBoosov youtuber Bruno Lukić. Glumac voditelj prvo je izrešetao Lile neugodnim pitanjima i komentarim­a, a onda ju je i potpuno ignorirao. Postavljao je pitanja samo

Bruni.

- Ček, pa ti baš samo njemu postavljaš sva pitanja? – vidno zbunjeno ga je upitala Lidija, na što joj je on rekao da je on mlada nada pa mu daje više pažnje. A onda ju je opet šokirao skroz lošim pitanjem.

- Tvoje su pjesme onako, lagane note. Misliš li da će te publika pamtiti za desetak, dvadeset godina? Nakon ovog pitanja Lidiji je već doista ‘prekipjelo’ i više nije znala kako bi na ljubazan način reagirala na provokacij­e ‘novinara’, pa se pokušala obraniti. Kad je situacija postala baš užarena, ekipa je vidjela da se Lile već previše uznemirila zbog njihovih zezancija, pa su joj morali priznati da je sve samo ‘prank’.

Kako je Lile reagirala i je li joj to njihovo priznanje bilo olakšanje ili uopće ne, pogledajte u novoj epizodi serijala “Prank’d” samo na JoomBoos YouTube kanalu.

UŽARENA SITUACIJA

PITANJA su postajala sve neugodnija, a Lidija se dobro držala. Dok joj nije malo ‘prekipjelo’. Cijelu epizodu gledajte na JoomBoos YouTubeu

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia