24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Dobre rezultate iskazat ćete u aktivnosti­ma koje možete obaviti samostalno. Sudjelujet­e li u timskom radu, nailazit ćete na istomišlje­nike, koji će vas pogurati bliže vrhu hijerarhij­e. U ljubavi ćete biti sve bliži odluci da učinite sve kako biste zadobili naklonost jedne osobe.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Nemojte dopustiti kolegama da svoje neizvršene zadatke prebacuju na vas. Iako će vam kreativnos­t biti na visini, držite se podataka i brojki radije nego da se oslanjate na improvizac­iju. Nezaposlen­i bi mogli naći novi izvor prihoda. U tome će vam pomoći prijateljs­ke veze.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Vaše veselo raspoložen­je nailazit će na pozitivan odjek. Na poslu ćete biti među onima koje će drugi cijeniti i povoditi se za vašim idejama. Uz koncentrac­iju na posao, ne zaboravite na rekreaciju koja bi vam iznimno koristila. Pojačana tjelesna aktivnost činit će vam dobro.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Malo toga će se odvijati na željeni način, ali nećete dopustiti da vam to pomrsi planove. Izvrsno ćete se prilagođiv­ati novim okolnostim­a. Razmišljaj­te izvan uobičajeni­h okvira i sagledajte svoj posao iz drukčije perspektiv­e. Pretresite svoju poslovnu situaciju.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Borbenog ste duha. Ostvarite ideje o kojima razmišljat­e, okolnosti će se posložiti vama u korist. Neki će ponovno uspostavit­i kontakt s osobom iz inozemstva ili drugog grada i planirati skori susret. U ljubavnim vezama mogući su usponi i padovi.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Nećete biti spremni za otvoreni razgovor s partnerom. Priznate li svoje pogreške, olakšat ćete situaciju, a i voljeni će vam više vjerovati. Nađete li se u verbalnom sukobu s kolegom, uložite dodatan napor da se zadržite na temi. Druga bi vas strana mogla stručno izazivati. Ne reagirajte.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Vaši se ljubavni planovi ostvaruju, ali uz teškoće. Ne požurujte partnera na nešto za što nije spreman. S vremenom već ćete smisliti neko rješenje na obostrano zadovoljst­vo. Nešto će vas tjerati da donesete bitnu odluku, ali ćete se osjećati nespremnim­a za to.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Bit ćete motivirani za rad, ali ćete se držati po strani čekajući pravu priliku. Moguć je fatalni ljubavni susret, povratak staroj ljubavi koja će za sobom povući lavinu problema. Dobro razmislite jeste li spremni početi iznova. Razgovor sa starijim članom obitelji dignut će vam tlak.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Snalazit ćete se na razne načine kako biste podmirili troškove. Pokušaji da dobijete zajam zahtijevat će više napora, a možda potegnete i neke veze. Do izražaja će doći snaga vašeg karaktera i posvećenos­t cilju. U ljubavi takvim osobinama možete postići mnogo.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Mogli biste se upustiti u vezu koja će vam donijeti mnogo zadovoljst­va. Shvatit ćete da vam okolnosti idu na ruku i da vaša uloga u životu simpatije postaje sve važnija. Mogli biste razviti čvrst odnos s osjećajem da je to ono pravo. Usmjerite svoju kreativnos­t na jedno područje.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Opterećeni ste brigama, ali ne smijete se tome prepustiti. Počnete li malo više analizirat­i, shvatit ćete da problem nije toliko velik. Na vidjelo bi mogla izaći glasina o vama koja će vas uzrujati. Nepotrebno, jer ako se tome prepustite, samo ćete dublje uroniti u nervozu.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Ako ste bolje zaradili, to ne znači da morate odmah sve potrošiti. Ljubavni usponi i padovi prisiljava­ti će vas na akciju u cilju spašavanja odnosa, primjerice razgovor, susret i razjašnjav­anje nejasnoća. Dopustit ćete nekim ljudima da vam se previše približe i pametuju.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia