24sata

‘Stariji nemaju puno kondicije u krevetu’

ORIĐIĐI PRODUKCIJA U serijalu ‘Poligraf’ 24sata pogledajte što je sve priznala Ines Petrić

- Piše: MAURO PALISKA

Rekorderka showa “Ljubav je na selu” ove sezone ne hvata farmere, ali zato smo mi nju uhvatili u laži. Jedna od najupečatl­jivijih kandidatki­nja showa sjela je na vruću stolicu, oči u oči s ispitivače­m u mračnoj prostoriji i u drugoj sezoni serijala “Poligraf” iz 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE otkrila svoje tajne.

- Da netko plasira moju golu sliku u javnost, tužila bih ga. Uzela bih mu keš - rekla je Ines Petrić nakon što je na “Poligrafu” otkrila kako je slala svoje gole slike. Objasnila je da je to slala partneru s kojim je, kako kaže, bila u kontinuira­noj vezi i ako se takve fotografij­e pojave, znat će tko ih je poslao. Ines je tražila partnera pred kamerama u pet sezona, no još ga nije pronašla. Frizerka i šminkerica nam je otkrila kako je trenutačno u fazi upoznavanj­a s jednim muškarcem, a nada se i kako će se to pretvoriti u nešto više. Priznala je na “Poligrafu” da očekuje kako će se udati do 50. godine.

- Dobivala sam ponude za brak, ali sam ih odbila. Kod muškarca me privlači lijep osmijeh, ambiciozno­st i radišnost - objasnila je Petrić. Dodala je i kako je vidjela da Severina ima mlađeg “frajera” pa ga je i ona odlučila potražiti.

PRIVLAČE JE MLAĐI MUŠKARCI

- Privlačilo me to. Razlika između nas bila je 15 godina. Stariji muškarci nemaju toliko elana i toliku kondiciju u krevetu - rekla je bez dlake na jeziku. Ines danas redovito ide i u teretanu. Svoje navike promijenil­a je nakon srčanog udara. Živjela je brzim tempom i jela nezdravo, no sad više ne. Počela je paziti što jede, a čak dva puta na dan ide u teretanu.

- Pretjeruje­m s vježbanjem. Nekad idem na grupne treninge, a nekad sama - rekla je Ines, a ispitivač joj je to potvrdio i rekao kako njezino tijelo to i pokazuje.

Kako se ispitivanj­e bližilo kraju, Ines je bila sve više opuštena. Nasmijaval­a je ispitivača i nije se sramila priznati stvari koje do sada mnogi nisu znali.

- Uvijek sam sto posto iskrena. Nekad je to i na štetu - zaključila je Ines nakon završetka poligrafsk­og ispitivanj­a.

Kakve je tračeve čula dok je radila s poznatima, je li se ikad ozlijedila prilikom seksa, saznajte u novoj epizodi “Poligrafa” na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na 24sata.hr i na našem YouTube kanalu.

PONEKAD JE ISKRENA NA SVOJU ŠTETU

Poligrafsk­o ispitivanj­e provodi se bez prisutnost­i kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesiona­lni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektroder­malna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljen­ost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsk­o ispitivanj­e proveo je dipl. krim. Željko

Grgurić u detektivsk­oj agenciji Di-Dext.

Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživan­ja i dobivenih odgovora.

VOLI TRENIRATI

 ??  ?? Ines kaže da ide i dvaput na dan vježbati u teretanu
Ines kaže da ide i dvaput na dan vježbati u teretanu
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia