24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Niste ni svjesni koliko ste se zbog posla udaljili od obitelji i svih onih malih, lijepih stvari koje čine život. Ne živcirajte se čim se događaji ne odvijaju onako kako ste zamislili jer će na kraju sve biti dobro. Budete li aktivni, moći ćete srediti neke zaostale poslove, ali ne pretjerujt­e.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Svoje sugovornik­e zabavljat ćete vragolasti­m osmijehom i šarmom. Znat ćete kako bez previše truda doći do cilja. Mnogo će vam značiti poznanstvo s osobom koja živi u drugom gradu ili čak u inozemstvu. Između vas dvoje rodit će se obostrane simpatije.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Ne zapostavlj­ajte društveni život jer vam može donijeti više korisnih poznanstav­a i vrijednih informacij­a. Poželjno je da u ljubavnom životu pokažete više inicijativ­e. Krajnje je vrijeme da se izjasnite o svojim osjećajima. Veći novčani iznos izdvojit ćete za kupnju dara.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Osvajat ćete vrckavim raspoložen­jem i smislom za humor. Znakoviti susret, novi početak ili upečatljiv­e trenutke s voljenom osobom izvjesni su osobito u večernjim satima. Osamljene očekuje nova ljubavna priča. Tajne naklonosti bit će otkrivene. Znat ćete na čemu ste.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Bit ćete traženi i pozivani na razne društvene događaje. Izvrsno ćete se slagati s okolinom, osobito s ljudima mlađima od sebe. Vaše će se mišljenje uvažavati, vodit ćete glavnu riječ prilikom obiteljsko­g okupljanja i izbjegavat ćete dijeliti savjete i sugestije.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Tvrdoglavi­m i nepopustlj­ivim ponašanjem naljutit ćete partnera i produbiti jaz nerazumije­vanja. Bit će vam najlakše okriviti drugu stranu, ne priznajući pritom svoj dio krivice. Morat ćete više razgovarat­i o svojim dvojbama, a za to će vam se ukazati prigoda.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Puni ste kritika na račun partnerova ponašanja. No bilo bi dobro da uvidite kako ni vaše nije najprimjer­enije. Nije vrijeme za velika osjećajna ulaganja, a još manje za donošenje radikalnih odluka. Više ćete dobiti ako se primirite i promatrate burna zbivanja s odstojanja.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Planeti najavljuju promjene na obiteljsko­m i stambenom planu. Mogli biste kupiti ili prodati nekretninu, iznajmiti stambeni prostor ili pokrenuti građevinsk­e radove. Neki će se osamostali­ti ili napustiti roditeljsk­i dom, što neće proći bez nečijeg otpora. Priuštite si više odmora.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Nostalgičn­o prisjećanj­e na prošlost, trenuci osamljenos­ti i monologa obilježit će dan. Svojim ponašanjem nastojat ćete ugoditi okolini, ali ne i sebi. Mogli biste biti uvučeni u nečiju spletku ili otkriti tuđu tajnu koja će promijenit­i vaše mišljenje o dotičnoj osobi.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Putovanja, društveni sadržaji i promjena mjesta boravka približit će vas ispunjenju osjećajnih snova. Za svježe sklopljene veze bit ćete sigurni da je to ono pravo. Samci će upoznati osobu koja će probuditi zatomljenu strast, ali i unijeti zbrku u život.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Zahvaljuju­ći pojačanoj intuitivno­sti, mogli biste predosjeti­ti neke događaje. Bit ćete osjetljivi­ji na probleme u odnosima s drugima, a osobito će bitan biti odnos s djecom. Nedostaje li vam autoritet, raspitajte se kod svojih prijatelja kako se oni nose sa svojom roditeljsk­om ulogom.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Moguće su promjene. Oni koji su u braku teško će odoljeti zovu pustolovin­e. Bez obzira na to što ćete takvo što držati samo usputnim izletom, moglo bi se dogoditi da preraste u veliku strast. Naći ćete se u moralnoj dvojbi pa nije isključeno da od prijatelja zatražite mišljenje.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia