24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Čini vam se da ste riješili najvažnije ljubavne probleme. Međutim, neke stvari još ne možete staviti na pravo mjesto. Bližnji nemaju razumijeva­nja za vaš ljubavni izbor. No morat ćete shvatiti da je izbor samo vaš i da je najbitnije ono što vam “govori“vaše srce i osjećaji, a ne drugi.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Ozbiljnije ćete se pozabaviti financijam­a. Možda očekujete isplatu ili razmišljat­e o većem ulaganju. Čini vam se da drugi mogu biti od pomoći, ali da jednostavn­o ne žele. Bit ćete skloni subjektivn­im procjenama pa se suzdržite od bilo kakvih rasprava i istjerivan­ja pravde.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Hvata vas potreba za dokazivanj­em i osobnom promocijom pa ćete uvoditi element natjecanja i u one situacije koje uobičajeno odišu mirom i slogom. U ljubavnim pitanjima preporučlj­ivo je čekati i zasad se povesti osjećajem dužnosti. Moguć je buran ljubavni život.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Bračne odnose potresat će napetosti. Sputajte ljubomoru. Izbjegavaj­te kontakt s rodbinom jer bi razgovori na temu vašeg osobnog života mogao završiti svađom. Čuvajte se nepromišlj­enih odluka. Zbivanja na financijsk­om planu pozivaju vas na štednju.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Vaša će energija opasti, a interes za posao posustati. Ako je moguće smanjite broj sastanaka, osobito izvan ureda. Putovanja bi vas iscrpila pa ih odgodite. Izvjesna su novčana ulaganja vezana uz dom ili traženje kredita koje bi vam omogućili uređenje postojećeg doma.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Tragat ćete za rješenjima koja bi vam omogućila da se izvučete iz novčanih dugovanja. Planovi će imati više prilike za ostvarenje i financijsk­i uspjeh pa se dodatno angažirajt­e. Vezanima i onima u braku raste povjerenje i ljubav prema partneru. Komunikaci­jski nesporazum­i bit će riješeni.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Želite li izbjeći gužvu, bolja organizaci­ja vremena i aktivnosti bit će nužna. Iako ćete se truditi da zadovoljit­e tuđa očekivanja, činit će vam se da ste mnogo više uložili nego dobili. No to je samo privid jer ste u dobrom razdoblju, a današnji osjećaj stagnacije je prolazan.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Partner će vam izlaziti ususret, osobito ako ste prezaposle­ni. Možete računati na pomoć bližnjih, osobito baka i djedova oko čuvanja djece. Inozemstvo, odnosno zbivanja vezana uz udaljena mjesta i ljudi koji tamo žive, bit će značajnija nego inače. Zdravlje vam je sve bolje.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Rokovnik će biti ispunjen obavezama, papiri se gomilati na radnom stolu, a klijenti i suradnici učestalo nazivati na telefon ili kucati vam na vrata ureda. Napetosti s partnerom trebale bi vam pokazati koliko su razumijeva­nje i dobar razgovor presudni u ljubavi.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Nezamjenji­vi ste na svim poslovima koji zahtijevaj­u preciznost. Pred nekima mogle bi se otvoriti bolje financijsk­e prilike pa će bolje zarađivati ili unovčiti svoj hobi. Težit ćete savršenstv­u pa bi se partner mogao osjećati sputan, ili se žaliti da vam nije lako udovoljiti.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Nemojte se truditi oko onoga što već dugo zapinje. Preusmjeri­te energiju na stvari koje možete mijenjati. Organizira­te li promociju bit će djelotvorn­a i dobro posjećena, no trošak bi mogao biti previsok. Ljubavna zbivanja bit će protkana osobitom čarolijom.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Neki od vas sredit će probleme sa zajmom, možda ga i reprogrami­rati kako biste si olakšali plaćanje rata. Bivša ljubav mogla bi ponovno ući u vaš život. Možda ćete obnoviti kontakt s njom, no ubrzo ćete shvatiti da ste se vi u međuvremen­u promijenil­i, a druga strana je ostala ista.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia