24sata

U većim kolibama može uživati cijela obitelj, a manje su idealne za par

-

NASTAVAK S PRETHODNE STRANICE

Na imanju Vodenica Vrelo nalaze se dvije drvene kolibe uz potočić i šumu u okviru NP Plitvička jezera te je od glavnog ulaza udaljeno oko 15 kilometara. Veća koliba s potkrovlje­m čini 70 četvornih metara. Sastoji se od dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, jednom kupaonicom i kuhinjom s dnevnim boravkom. Namijenjen­a je za boravak obitelji s djecom te ima uređenu dječju igraonicu i malu knjižnicu s mnoštvom društvenih igara. Vani se nalazi i dječje igralište s ljuljačkam­a i toboganom. Manja koliba idealna je za parove i za romantični vikend-bijeg iz grada. Koliba Divjake Log Home - Kraljica šume nalazi se u naselju Hlevci, nedaleko od Ravne Gore. Koliba se prostire na 100 četvornih metara. Razvedeni krov natkriva tri terase: prvu čini ulazni dio, druga je istočne orijentaci­je i služi za objedovanj­e, pored je ljetna kuhinja s vanjskim roštiljem, a treća terasa ima hidromasaž­ni bazen koji je smješten na osunčani jugozapad. Prizemlje kuće sastoji se od boravka s kaminom na drva, kuhinjom, blagovaoni­com i kupaonicom s tuš-kabinom i perilicom rublja. Na katu su dvije spavaće sobe i kupaonica sa samostojeć­om kadom.

U kuhinji i dnevnom boravku, koji dominiraju prizemljem, postavljen­o je podno grijanje ispod hrastova parketa, ali glavni izvor topline je centralni kamin.

Zimi se može uživati i na drva uz pomoć kamina, a poseban doživljaj je vanjski jacuzzi s toplom vodom. Postoji i prostor za roštiljanj­e koji je natkriven i zimi se može zatvoriti.

VODENICA VRELO IMA DVIJE DRVENE KOLIBE

 ??  ?? FOREST HOME IMA JACUZZI
FOREST HOME IMA JACUZZI
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? ROZA U KUPJAKU
ROZA U KUPJAKU
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia