24sata

‘Samo čovik’ je Borisova pjesma za Zagrebfest...

IDE NA FESTIVAL Da sam moga bolje, moga sam..., pjeva Boris Rogoznica u novom spotu dok hoda ulicama rodnog Sukošana

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

I dosad je Boris Rogoznica (31) u pjesmama pokazivao emocije, reklo bi se u narodu, “dao se kroz pjesmu”. Ovih dana izašao je i spot za njegovu novu pjesmu “Samo čovik”. Kako kažu, to mu je prva “ulaznica” za Zagrebački festival koji će biti na proljeće. S njom će opet svoje osjećaje podastrije­ti publici, kako u njegovoj izdavačkoj kući kažu, “nikad se nije bojao pokazati najiskreni­je emocije u pjesmama”.

- Na kraju svega, svi smo samo ljudi, sa svojim pogreškama, nekad bolji, a nekad lošiji - najavljuju iz Hit Recordsa. Autor teksta je Antonija Šola, a glazbu potpisuju ona i Rogoznica.

- Velika mi je čast biti dio ove lijepe priče, u kojoj me kolegica Antonija Šola vidjela kao glavnog junaka, naspram svih velikih imena s kojima je surađivala i za koje je pisala pjesme - skromno je priznao Boris.

Spot je snimao u “svom” Sukošanu, a mnogi su već skloni tvrditi da je ovo njegova najbolja pjesma dosad.

- Da sam moga bolje, moga sam, da sam griši puno, griši sam... - pjeva u spotu dok hoda ulicama svoga grada pa “poentira”:

IPAK SE RADI - Posli svega ja ću bolji postati... Ko je bez grija neka mi sudi, ko je bez grija recite judi...

A o tome govori i popratni tekst najave spota i nastupa na Zagrebačko­m festivalu. - Putujemo kroz svoje živote kao morem, uz bure, nevere i valove, a sve odluke koje donesemo kasnije nas čine samo boljim ljudima.

Kao i sve kolege, i Boris se prošle godine “borio” s poslom, ono malo mjeseci kad je bilo prilike raditi, odnosno nastupati. Situacija za glazbenike nije laka, nastupa i dalje nema, a nije sigurno ni kad će pjevati pred “normalnim” brojem publike...

- Nadam se da će ova godina za glazbenike biti znatno bolja. Ovu pjesmu pjevam za sve ljude dobre volje i pozitivnog duha rekao je

Boris.

 ??  ?? Snimio je novu pjesmu i spot, nada se da će uskoro opet nastupati
Snimio je novu pjesmu i spot, nada se da će uskoro opet nastupati

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia