24sata

Filip Zubčić je dokazao da zna i za volanom...

- Piše: MAURO PALISKA

Skinuo si Momčila Otaševića s trona. Sjedi, 5!, rekao je oduševljen­o Juraj Šebalj u prvoj ovogodišnj­oj epizodi serijala “Zvijezde vrište”. Ugostio je našeg najboljeg skijaša, Filipa Zubčića, koji je dokazao da nije dobar samo na skijaškim stazama, nego i na automobils­kim.

Zubčić je na početku rekao Šebalju da svoje rituale uvijek ponavlja prije kretanja na stazu, a da je automobili­zam vrlo sličan skijanju i da se brojni skijaši nakon završetka karijere upuštaju u to.

- Marcel Hirscher je odličan skijaš i odlično vozi aute, skoro kao ti - rekao je Zubčić, a Šebalj je na taj popis dodao i Slovenca Bojana Križaja. U vožnji su se Šebalj i Zubčić dotakli i njegove karijere. Zubčić do sada ima sedam postolja. Dva puta je slavio u utrkama Svjetskog kupa, tri puta bio drugi, a dva puta treći. Šebalju je objasnio kako nikad nije imao uzora, ali je on oduvijek htio biti uzor drugima.

- Kao klinac, gledao sam te skijaše i rekao: Jedan dana hoću ja, Filip Zubčić, biti idol klincima. Nakon razgovora bilo je vrijeme da pređu na “pravu stvar”. Šebalj mu je objasnio kako će okrenuti auto po ručnom i driftati, a Zubčić se odmah “bacio” na zadatak. Uspio je iz prve okrenuti auto pod ručnom, a onda se autom i počeo “igrati” oko čunjeva. - Samo gas. Bravo! Od 1 do 10, za prvi put je ovo apsolutna desetka! - nahvalio je Šebalj Zubčića. Dodao je kako je on s trona skinuo glumca Momčila Otaševića, koji je u jednoj od prethodnih epizoda također oduševio Šebalja. Cijelu epizodu i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, našim Facebook, Twitter, Instagram i TikTok profilima te na 24sata.hr.

 ??  ?? Zubčić i Šebalj u ‘testnom’ automobilu
Zubčić i Šebalj u ‘testnom’ automobilu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia