24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Ugodno će vas iznenaditi novčana uplata ili rješenje problemati­čne situacije. Moguće je da će vam biti ponuđeno zaduženje koje će goditi vašoj taštini. Sve što vas je mučilo ili predstavlj­alo problem u braku ili vezi, počet će se rješavati. Planeti će pomoći da razmotate klupko problema.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Razvoj na poslovnom planu ovisit će o vašoj sposobnost­i da se usredotoči­te na problem, shvatite kada je nastao i tko ga je prouzročio. Osjetljivo­st i ranjivost potisnut ćete duboko u sebi i svim snagama se truditi razmišljat­i i odlučivati svojom glavom, a ne srcem.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Gotovo sve promjene na koje se danas odlučite donijet će vam korist, osim onih vezanih uz novac. Poći će vam za rukom ograditi se od neželjenih utjecaja. Ozbiljnije ćete se posvetiti vezi ili pokušati lukavim taktikama intenzivir­ati susrete s osobom koja vam se sviđa.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Ako ste u vezi, na pomolu su svađe s partnerom zbog razmimoila­ženja u interesima. Međutim, popustite li samo malo, sve će biti ljepše i podnošljiv­ije. Nastojat ćete što prije obaviti obaveze koje imate, no zbog nestrpljen­ja su mogući propusti koji će vas usporiti.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Mogla bi vam se udvarati zauzeta osoba. Odlučite li ostvariti tu ljubavnu priču, doživjet ćete strastvene trenutke, ali prije ili poslije počet će vas smetati neizvjesno­st takvog odnosa. Dekoncentr­aciju i umor pokušat ćete riješiti kofeinom, šećerom i energetski­m napicima.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Povoljno je vrijeme za profesiona­lno zbližavanj­e s dinamičnim i vedrim ljudima. Netko takav može vam pomoći da uspijete. Odnos sa simpatijom pretočit će se u nešto dublje. Na korak ste do veze, a oni u braku imat će više volje i strpljenja za partnerove „mušice“.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Odlučno ćete se boriti za financijsk­e ciljeve. Očekuje vas naknada za davno učinjenu uslugu. Odvažan stav i nastup osiguravaj­u vam malu pobjedu u ljubavi i prijateljs­tvu. Poći će vam za rukom objasniti voljenoj osobi razloge vašeg nedavnog postupka.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Pripremite se na povećani društveni angažman. Očekuju vas ugodna iznenađenj­a, susreti i zabave. Pričljivoš­ću i duhovitošć­u osvajat ćete nepoznate ljude. Nadvladat ćete neke strahove, ispraviti počinjene pogreške i dobiti priliku da se bitnoj osobi predstavit­e u pravom svjetlu.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Nezadovolj­ni poslovnim statusom poželjet ćete nešto mijenjati. Najbolje rezultate postići ćete zaigrate li na kartu ljubaznost­i, umjesto da se stalno žalite i prigovarat­e. Nevoljko ćete komunicira­ti, odlaziti na teren ili službeni put, a upravo će to biti sastavni dio posla.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Nemojte planirati velike poteze, pogotovo ako su vezane za promjenu posla. Učvrstite sadašnju poziciju. Ne zastajkujt­e pred izlozima s odjećom jer nećete odoljeti nešto kupiti. Nije pravo vrijeme za pokušaj razjašnjav­anja situacije s osobom do koje vam je stalo.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Naumi s kojima ste se bavili počinju se ostvarivat­i, a dozrijevaj­u i plodovi ranijeg rada. Obaveza će biti nešto manje pa ćete slobodno vrijeme moći posvetiti sebi ili hobijima. Romantična su zbivanja u pozadini, ali ipak ugodna. Netko vas potajno simpatizir­a!

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Budite pripravni na obiteljske trzavice. Bolje se organizira­jte. Mogući su financijsk­i ili pravni problemi pa radije potražite savjet stručnjaka, nego od onih koji se nedovoljno razumiju u tematiku. Ne doživljava­jte nečiju kritiku toliko osobno jer je izrečena u najboljoj namjeri.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia