24sata

NA POPUSTU SE ODJENITE ZA 500 KN

-

DEBELI DŽEMPER S PODVRNUTIM OVRATNIKOM Cijena prije sniženja bila je 229,90

RESERVED

Siječanj je u znaku sniženja, a na vama je da izaberete ključne komade kojima ćete oplemeniti svoju garderobu. U ponudi su niz jakni, haljine i modni dodaci, dok su pletene veste i dalje visoko na listi traženih kreacija.

Kućni outfit polako, ali sigurno zamjenjuju oni više stylish, a među zanimljivi­m komadima su ne samo romantične haljine, nego i parke s krznom te lakirane torbice i crne glomazne čizme. Za dozu fine boje pobrinut će se i pufaste jakne u neon nijansama, koje će s lakoćom svakom outfitu dati dozu

CRVENA SATENSKA HALJINA Idealna za večeri, ova haljina iznosila je 349 kn

H&M energije. Čak i ako ste stalno u crnom, tu su razni detalji u jarkim bojama, jer one su i zimi atraktivan element svake garderobe. Prije sniženja dobro je malo razgledati, bez obzira na to kupujete li online ili u dućanima, a nepisani zakon i najbolji savjet glasi - napravite si listu, popis komada koje želite. Jer sad je pravo vrijeme da po hit cijeni nabavite nešto posebno, a za ljubitelji­ce klasike tu su razni bež komadi koji čine dio neutralne netrendovs­ke modne scene. Pratite li trendove, vjerojatno će vam za oko zapeti mornarske kape u kožnatoj varijanti ili manje torbice inspiriran­e statement komadima svjetskih poznatih dizajnera. Dobra je prilika pripremiti se i za neki važan događaj, niz haljina je na popustu, a neke su satenske i crvene - super i za skorašnje Valentinov­o. Bez obzira na to ljubite li boje ili ne, dobro je podsjetiti se da one podižu raspoložen­je i figuru čine mladolikom, jer djelujemo svježije i odmorno. (dpz)

KOŠULJA IMITACIJA KOŽE Prije sniženja ova košulja iznosila je 229 kn

H&M

PROŠIVENE ELASTIČNE ČIZMICE PLATFORMA Prije sniženja cijena čizama bila je 299,90

BERSHKA

KLASIČNI KAPUT OD MJEŠAVINE VUNE Cijena prije sniženja iznosila je 499 kn

MOHITO

HLAČE OD UMJETNE KOŽE Podići će svaku kombinacij­u.

Cijena prije sniženja 279 kn

MOHITO

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia