24sata

SEVERINA JE IZBJEGLA SUD

NA METI PRAVOSUĐE Splitska pjevačica se obračunava sa svima koji joj stanu na put

- Piše: IVANA PRGOMET

Severina Kojić (48) jučer je imala zakazano drugo ročište u zagrebačko­j Palači pravde sa sutkinjom Lucijom Lasić. Sutkinja je protiv pjevačice podignula privatnu tužbu lani u veljači u kojoj traži 20.000 kuna zbog izjava koje je Severina dala u listopadu 2019. na presici povodom početka regionalne turneje “Magic Tour”.

Seve je tad iznenadila okupljene novinare. Umjesto da priča o nadolazećo­j turneji, Seve se “obračunala” sa sutkinjom Lasić.

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucij­a kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijsko­m sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić rekla je, između ostalog, Severina.

Riječ je o sutkinji koja je bila u sudskom vijeću Županijsko­g suda u Splitu koji odlučuje o Severinino­j žalbi na presudu da njezin sin stanuje s njegovim ocem Milanom Popovićem. Severina se nije pojavila na jučerašnje­m ročištu, kao ni na onom prvom prije dva mjeseca. Iako posljednji­h dana objavljuje fotografij­e sa svojim splitskim frendicama, kako doznajemo, pjevačica je u Zagrebu kod kuće. Nakon ročišta na kojem se nije pojavila objavljiva­la je Insta storyje u kojima reklamira kolagen koji pije za zdravlje kostiju, kose i noktiju. Sutkinja Lasić nije jedina s kojom se Severina “obračunala” u svojim javnim istupima. Žalila se i na postupanje socijalnih radnika koji vode njezin predmet, djelatnika škole koju dječak ide, a krajem prošle godine HOK-u je prijavila Popovićevu odvjetnicu, bivšu županijsku državnu odvjetnicu Željku Pokupec. Ona je 2018. napustila tužiteljst­vo i počela graditi karijeru kao odvjetnica. Pjevačica zamjera što sad zastupa njezina bivšeg partnera, a 2014. je, tvrdi Severina, radila na njezinu predmetu kao županijska državna odvjetnica.

 ??  ?? ‘JA SAMO PJEVAM, JA SAMO SVIRAM’
je u vrijeme ročišta na Instagramu objavila fotku kolagena koji pije. Iako objavljuje fotke iz Splita, kako doznajemo, u Zagrebu je.
‘JA SAMO PJEVAM, JA SAMO SVIRAM’ je u vrijeme ročišta na Instagramu objavila fotku kolagena koji pije. Iako objavljuje fotke iz Splita, kako doznajemo, u Zagrebu je.
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia