24sata

‘Osvajanje Kupa bi spasilo cijelu sezonu’

PUNI OPTIMIZMA Lovre Kalinić donio nam je dozu ozbiljnost­i, ali i potrebne opuštenost­i, priča mladi David Čolina

- Piše: TOMISLAV GABELIĆ

Nemamo se što lagati, rezultati nisu kakvi trebaju biti. Peto mjesto je sramota za nas, zaslužujem­o puno više, ovakvo nešto se događa valjda jedanput u sto godina, kaže David Čolina (20).

Za njim je teška godina, obiteljski problemi i korona odvojili su ga od terena, a na to se nadovezalo i nepovjeren­je trenera Igora Tudora. Oni koji trezveno i bez previše strasti i emocija prate igre Hajduka složit će se kako ova momčad vrijedi mnogo više od rezultata koje postiže. - Ne samo da vrijedimo više nego i igramo mnogo bolje od broja osvojenih bodova. Mislim da tu ima i psihološko­g segmenta, mi smo mlada i neiskusna momčad. Puno ćemo dobiti s Kalinićevi­m iskustvom. Lovre nam je donio dozu ozbiljnost­i, ali i potrebnu dozu opuštenost­i, sigurno da će on svojim iskustvom pomoći nama mlađima da budemo opušteniji i sigurniji - jasan je David Čolina.

Hajduk je u startu imao dobar raspored, najprije Šibenik, potom Lokomotivu i Istru, ali je u taj niz ubačen i zaostali prvenstven­i sraz s Dinamom. - Zašto ne vjerovati da možemo pobijediti i njih? Ima još mnogo do kraja sezone, svi želimo popraviti dojam iz prvog dijela, a imamo i Kup. Ako osvojimo Kup, to bi bio spas cijele naše sezone - kaže simpatični David Čolina, koji je rodom iz Velike Gorice, odakle je i momčad koja je postala Hajdukova crna mačka.

www.niktitanik.com

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia