24sata

Pijan k’o majka skrivio sudar, pa pobjegao. Otac ga priveo policiji

- Piše: VILIM CVOK

Nakon što je naletio na auto moje kćeri pješice je pobjegao bez da je uopće provjerio što je napravio i bez da je pružio ikakvu pomoć, ogorčen je otac djevojke (22) iz BMW-a 1 na koji je u petak u 23 sata na Rakitskoj cesti u Novakima u Svetoj Nedelji naletio vozač (32) Honde Accord.

Honda se nakon naleta na BMW zabila u prikolicu šlepera, zarotirala i ostala na cesti. Pijanog vozača, prema podacima policije imao je 1,71 promil alkohola, nakon sat vremena savjesni otac je, držeći ga za ruku doveo pred policiju, tvrdi otac djevojke iz BMW-a. Cesta je radi očevida bila zatvorena za promet gotovo tri sata, jer je njegovo vozilo ostalo nasred prometnice. Na mjesto prometne nesreće stigla je i Hitna pomoć. Vozačica je bila u šoku te je u subotu završila na pregledu u bolnici dok je pijani vozač, vjerojatno nakon aktiviranj­a zračnog jastuka, ozlijedio glavu.

- Vozaču je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnic­a i protiv njega će ići odgovaraju­će prijave - rekli su nam jučer u PU zagrebačko­j dodavši kako nemaju informacij­u da je pobjegao s mjesta nesreće.

- Kći mi je vrištala nakon sudara. Otac pijanog vozača ispričao se policiji, no ne i mojoj kćeri i meni - kaže nam ogorčeni otac djevojke dodajući kako će tužiti mladića koji je pijan izazvao prometnu nesreću te potom pobjegao. ŠOKIRANA VOZAČICA

JE VRIŠTALA

“POMELA” OGRADU Udarac je bio toliko silovit da je je odbačeni BMW 1“pomeo” 10-ak metara ograde jednog poduzeća.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia