24sata

KARLEUŠO, AJDE OLAD

- Piše: IVANA PRGOMET

RADA SE HVALI ORIGINALNO­ŠĆU

PJEVAČICA nije komentiral­a Karleušin obračun s Kim Kardashian. Samo je podijelila na Instagramu fotku sebe u kombinezon­u 2017. godine.

Jelena Karleuša (42) se posljednji­h dana našla u središtu skandala zbog navodne afere njenog supruga Duška Tošića s blogericom. No diva se trenutačno bavi vječnim pitanjem, što je bilo prije - kokoš ili jaje.

Najpoznati­ja starleta Kim Kardashian (40) odjenula je kombinezon s izrezom sa strane reklamiraj­ući svoj parfem na Instagramu. Taj se styling nikako nije svidio Karleuši, koja je prozvala Kim da je kopira. Karleuša, koja je kombinezon s izrezima sa strane nosila u listopadu prošle godine, ističe da je riječ o njenom osobnom dizajnu. “OK, ovo stvarno nije fer.

To je moj vlastiti dizajn. OK, krivim dizajnera. Barem mi daj zasluge ili me je**no pitaj da surađujemo! Da, puno puta osobno dizajniram odjeću za svoje nastupe. Mnogi svjetski celebrityj­i i dizajneri doslovno kradu sve što radim bez dozvole. Ne znam zašto. Ovaj planet je globalno selo i vidim to. Pitaj me, napravit ću to za tebe”, napisala je iznerviran­a Karleuša na svojoj društvenoj mreži. Nakon nekoliko sati malo je upeglala svoju izjavu. “…On ima nešto slično, ali ne identično. Tvrdi da je to napravio prije pet mjeseci? Tako i ja mogu reći da sam ja ovo napravila prije tri godine. Dajte mi barem neke zasluge…”, napisala je. No prije obje kombinezon je nosila pjevačica Rada Manojlović (35), koja je takvu kreaciju pokazala prije četiri godine. Ona je pisanja medija o svojoj originalno­sti podijelila na Instagramu uz emotikon smijeha.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia