24sata

VICKO: BOLJE Oporavlja se:

Napravio sam i nekolik

-

Dobro je, iz dana u dan sve mi je bolje. Nema predaje, javio nam se veselim glasom Trpimir Vicković Vicko iz KBC-a Zagreb.

Radijski voditelj popularne emisije “Vickova budilica” završio je prije više od mjesec dana u bolnici, imao je koronu. Dijabetes i COVID prikovali su ga za krevet u KB Dubrava.

- Imao sam poprilično tešku dijagnozu, obostranu upalu pluća, a sve je to djelovalo i na živce koji su spriječili da i dalje budem gospodar svojih nogu. Nisam mogao hodati - opisuje nam stanje u kojem je bio.

ZBOG BOLESTI NIJE MOGAO HODATI

U prosincu je bio u KB Dubrava, opisao je kako je to izgledalo.

- Dijabetes je uz COVID učinio svoje, tako da sam ovdje na stalnim pretragama. Mogu vam reći da sada ovo gledam iz prvog reda i svaka čast ovom osoblju. Ovo je prava rovovska borba - ispričao je tada Vicković za Večernji list. Korona je danas iza njega, ali oporavak će biti dugotrajan. Iz Dubrave su ga prebacili na Rebro. Već je više od 40 dana u krevetu. Neko vrijeme nije mogao ni hodati. Nasreću, ide na bolje.

- Evo, neki dan sam napravio nekoliko koraka. Ne baš suvereno, ali ipak samostalno - rekao nam je Vicko.

Nedavno je i sam na društvenim mrežama u fotografij­u iz bolničkog kreveta opisao kako teče oporavak. - Drugi dan na KBC Zagreb, pun pregleda i fizioterap­ije te nakon razgovora s liječnicom koja me vodi, zadovoljan kamo to sve ide - napisao je. Vijesti otprije nekoliko dana bile su dramatične.

One o tome da se nada kako će jednog dana opet moći hodati. Zabrinuo je mnoge, dobio je puno poruka podrške.

- Uopće ne sumnjam u skori izlazak na lakim nogama. Drži se i nasmijavaj sestre - jedan je od komentara ispod njegove objave. Zamolio je da prenesemo kako “ipak nije tako strašno”, te da će sve biti u redu.

- Cijeli se tim brine za mene, idem na terapije i zadovoljan sam kako sve ide. Moram pohvaliti sve, dobro me ovdje ‘bedinaju”. Šećer mi je dobar, a i srce za moje godine. Dobra je stvar u svemu što nisam pušač. Korona je krenula na pluća, kažem bila je obostrana upala, ali nisam imao s time većih tegoba. Nisam ni temperatur­u povišenu imao, samo sam osjetio malu slabost, drugih smetnji nisam

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia