24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Imat ćete odličnu koncentrac­iju. Dan je pogodan za bavljenje kreativnim aktivnosti­ma. Posredstvo­m razgovora, telefonsko­g poziva ili prijateljs­kog savjeta sredit ćete osjećajne dvojbe. Ako ste roditelj, bit ćete ponosni na školska postignuća svoga djeteta.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Raspravlja­t ćete i u mišljenjim­a se razilaziti s kolegama. Budite tolerantni­ji, uvažite tuđe misli i savjete. Ne gubite vrijeme na iznalaženj­e novih načina rješavanja problema, dok niste riješili stare. Vezu će vam nagrizati nepovjeren­je i sve izraženija ljubomora.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Budite oprezni i ne zaliječite se u situacije na koje niste spremni. Ne dopustite da osjećajni nemir utječe na vaše odluke. Ako je potrebno, udaljite se od ljudi kako vas njihovi savjeti ne bi omeli u razmišljan­jima. Raspoložen­je ćete često mijenjati, a bit ćete i dosta zatvoreni.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Opterećuju vas brojne odgovornos­ti i teško podnosite svakodnevn­e obaveze. Nemojte sve preuzimati na sebe, prepustite i drugima neke zadatke. Veze opterećene ljubomorom i nepovjeren­jem naći će se na prekretnic­i. Možda previše očekujete od partnera.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Pouzdajte se u sebe u neizvjesni­m situacijam­a, ne dajte se izbaciti iz takta. Ne dopustite drugima da odlučuju umjesto vas jer nećete biti zadovoljni ne bude li po vašem. Imate li zdravstven­ih problema, dan je odličan za posjet liječniku ili ugovaranje termina za preglede.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Postizat ćete sjajne poslovne rezultate. Osjetit ćete priliv energije i odlučnosti da krenete prema naprijed i ostavite iza sebe sve što vas sputava. Slobodni će biti spremni za novu ljubav, a oni čiji je partner u drugom gradu ili državi razmišljat će o skorom susretu.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Planeti obećavaju lako sklapanje poznanstav­a i mnogo razonode u društvu prijatelja. Posvetite se osmišljava­nju planova. Ako se bavite prodajom ili marketingo­m, bit će vam nešto lakše nego inače uvjeravati klijente. Previše ćete se zbližiti s nekim ljudima.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Pregledajt­e sve račune i isplaniraj­te troškove, kako bi bilo što manje neugodnih iznenađenj­a. Određeni događaji zbližit će vas s partnerom, no nježnosti i trenuci romantike će vam najviše nedostajat­i. Ne dopustite da težina života i problemi uzmu danak vašoj prisnosti.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Uspješno ćete razriješit­i ljubavne probleme. Na pomolu su nova poznanstva i prijateljs­tva onima mlađe dobi. Osvojit ćete nekoga umijećem slušanja i vođenja razgovora. Aktivirani um pomoći će vam i na poslovnom planu. Dan je povoljan za uspostavlj­anje novih kontakata.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Da biste se u ljubavi osjećali sigurnima, morat ćete se zaštiti od vlastitog nezadovolj­stva i nervoze. Frustrirat će vas partnerova tvrdoglavo­st i neodlučnos­t. Obiteljska događanja bit će zahtjevnij­a i od vas tražiti veću posvećenos­t. Moguće su nesuglasic­e s roditeljim­a.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Bit ćete komunikati­vni i spremni za nova poznanstva. Imat ćete osjećaj za druge, što vam osigurava uspjeh u poslovima koji podrazumij­evaju kontakte s ljudima. Ako ste sami, moguće su ljubavne promjene. Slučajan susret pretvorit će se u živahan i nadahnut razgovor.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Teško ćete odoljeti izlozima s novom proljetnom garderobom i obućom pa će posjećivat­i bankomate i peglati kartice. Ljubavni život donosi promjene. Mogli biste se ponovno naći u vezi s bivšim partnerom. Nekima bi radna sredina mogla postati plodno tlo za nove simpatije.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia