24sata

SORAJINA FRENDICA ‘USOSILA' DINAMOVCA

KORONA PARTY Nogometaš modrih Lirim Kastrati u subotu je slavio ročkas. Na tulumu je bilo više od 10 ljudi. Sve je na Instagramu objavila njegova cura

- Piše: IVANA PRGOMET

Lirim Kastrati dolazi s Kosova, a uspoređuju ga s Lukom Modrićem, koji je tijekom odrastanja igrao nogomet i čuvao koze, a Kastrati krave.

- S ponosom mogu reći da sam u okolini svoga sela čuvao krave. Svakoga dana ustajao sam u zoru i sa svojih 12 krava odlazio na obližnje livade i u šume. Moja obitelj se i danas bavi proizvodnj­om

mlijeka i mliječnih proizvoda, pa i danas kada dođem na Kosmet, rado uzmem stado krava i idem s njima u šetnju. Uopće se toga ne sramim, i uvijek rado o tome govorim. Znao sam im imena, naravno.

TULUM S DJ-EM I ŠAMPANJCEM

Lara, Mštera... eh, sada ih se više ne mogu svih sjetiti. A kako je to izgledalo? Doveo sam ih na ispašu i, dok su one pasle, ja sam okolo trčao. Pa nisam cijeli dan sjedio uz njih. Svaka krava imala je zvono oko vrata i stalno sam ih držao na oku - izjavio je nedavno nogometaš Dinama.

U subotu je slavio 22. rođendan u jednoj kući, a na partyju na kojem je bio i DJ te na kojem se točio šampanjac, bilo je više od deset ljudi, suprotno epidemiolo­škim preporukam­a. Sve je naime snimala njegova djevojka Anđela Šimac (24) koja je video s tuluma objavila na svojoj društvenoj mreži Instagramu na kojoj je prati više od 40.000 ljudi. Nakon objave medija o razuzdanom tulumu Anđela je video sa svog profila ekspresno obrisala, no u subotu se oglasio i Dinamo.

SLABA NA NOGOMETAŠE

“Lirimu Kastratiju danas je rođendan te je sinoć u kući koju koristi, s djevojkom i desetak prijatelja, imao proslavu koja je završila nešto iza ponoći. Iako smatra kako nije napravio ništa loše niti će proslava rođendana utjecati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnost­i za klub. GNK Dinamo će analizirat­i konkretnu situaciju i činjenice te ćemo u skladu s utvrđenim donijeti adekvatne odluke, regulirane internim pravilnici­ma’’, rekli su iz Dinama. Anđela je inače Sorajina prijatelji­ca, rodom je iz Sinja i model je za kupaće kostime. U jednoj od objava na Instagramu, osim dečka Kastratija, označila je i Stelu Opančar, finalistic­u izbora za Miss Universe 2016. Prije Kastratija, kako doznajemo, bila je u vezi s nogometaše­m iz inozemstva.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? HOĆE LI LIRIMA DINAMO KAZNITI?
O svemu su se oglasili i “modri”. Iz Dinama kažu da će sve analizirat­i te u skladu sa svime donijeti adekvatnu odluku.
HOĆE LI LIRIMA DINAMO KAZNITI? O svemu su se oglasili i “modri”. Iz Dinama kažu da će sve analizirat­i te u skladu sa svime donijeti adekvatnu odluku.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia