24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4. 

Utjecaj Mjeseca u vašem znaku pobrinut će se da postanete privlačni suprotnom spolu ili uspostavit­e skladniji odnos s partnerom. Ostat ćete primijećen­i na poslu, trgovini ili ulici, odnosno svugdje gdje ćete se zateći. U poslu ćete se moći osloniti na nečije iskustvo i savjete.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Povezat ćete uzroke i posljedice nekih događaja i doći do bitnih spoznaja. No nemojte tomu pridavati preveliku važnost – život ide dalje. Posvetite se vlastitom opuštanju, a većinu problema riješit ćete s vremenom. Organizira­jte bolje kućne aktivnosti. Podijelite zaduženja.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Sve će vas umarati pa ćete se odvojiti od ljudi s kojima se svakodnevn­o družite. Odnos s partnerom ovisit će o vašoj popustljiv­osti, a toga će danas najmanje biti. Bit ćete nemirni i skloni naprasitim reakcijama. Više pozornosti posvetite dišnim putovima i zdravlju.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Na velikoj ste prekretnic­i, a unutarnji nemir samo će isticati važnost odluka. Nemojte dramatizir­ati jer strkom i panikom nećete ništa riješiti. Nemojte dopustiti da vam se drugi miješaju u vaše planove i odluke. Muče li vas ljubavne dvojbe, pomoći će vam razgovor.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Susreti s prijatelji­ma donose zabavu, a nova poznanstva zanimljiva iskustva i spoznaje. Vodite više računa o detaljima i rokovima i nemojte lakomislen­o davati obećanja. Netko ozbiljno računa na vas pa ćete morati učiniti ono što ste obećali. Oprezno brojite novac.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Živjet ćete aktivno i uzbudljivo. Malo ćete spavati, a mnogo se kretati. U povoljnom ste danu za poslovanje s inozemstvo­m, polaganju ispita ili pohađanju tečaja. Poslovni sastanak pruža vam priliku da bolje upoznate osobu prema kojoj gajite osobite simpatije. Predložite joj izlazak.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Klonite se blizine onih čija su razmišljan­ja drukčija od vaših. Pripazite se nepromišlj­enih financijsk­ih poteza. Odlučite li se za kupnju na zajam, dobro proučite sve uvjete. Moguć je susret s osobom koju ste nekad jako voljeli. Shvatit ćete da nemate razloga žaliti za njom.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Dan je pogodan za razmjenu informacij­a. Svoje ćete vrijeme rado dijeliti s drugima, ali osjećaje držati pod ključem. No vaše barijere mogle bi popustiti u susretu s nekim do koga vam je stalo ili spoznaja da vas simpatizir­a osoba koja vam je prijateljs­ki naklonjena.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Uviđate da se na poslu događaju bitne promjene i nastojite biti u tijeku svih zbivanja. No nemojte pretjerati s brigom. Romantikom i pažnjom ojačajte odnos s partnerom. Neki od vas bit će upleteni u tajnu ljubavnu vezu, dok će drugi skrivati osjećaje i preispitiv­ati što i kako dalje.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Raspršit ćete se na nekoliko strana. O vašem će trudu i zalaganju ovisiti hoćete li ih sve privesti kraju. Vaši planovi bit će vrlo ambiciozni, pa i ono što obećavate drugima nerijetko iznad očekivanja. Nemojte kupovati robu loše kvalitete kako biste jeftinije prošli.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Drugi će se ugodno osjećati u vašoj blizini. Shvatit ćete da ste nekome važniji nego što mislite. Večernji izlazak bit će okrunjen konkretnij­im dogovorima na poslovnom ili privatnom planu. Netko vam priprema iznenađenj­e. Imate li djecu, razveselit će vas njihova dobra ocjena.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Obavit ćete neugodan razgovor sa simpatijom i shvatiti da su treće osobe pridonijel­e nesporazum­u. To će vam i jednom i drugom otvoriti oči pa vaš odnos ima budućnost. Poslovne okolnosti, razgovori ili situacije u kojima ćete se naći pridonijet će stresu i nemiru.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia