24sata

MONSTRUM JE, TREBA GA ZAUSTAVITI

ZLOSTAVLJA­NJE Glumica Milena Radulović prva je optužila redatelja Aleksića za silovanje, sad se javilo još pet žrtava

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

Sve je više žrtava koje optužuju Miroslava Aleksića (68) za zlostavlja­nje. Sve je potresnim priznanjem pokrenula Milena Radulović (25), koja je vlasnika glumačke škole optužila da ju je silovao.

Sve je ispričala policiji, koja je Aleksića uhitila, a nove tvrdnje o neljudskim postupcima samo se nižu. Milena je svojim priznanjem i istupom nakon osam godina od stravičnog čina potaknula i druge da progovore. A njih ne manjka.

SILOVAO JE KAD JE IMALA 17

- Osoba koja vraća vjeru u život i institucij­e je inspektori­ca Vesna Gašić Stojković. Nju kad vidiš, znaš da nisi sama - napisala je na društvenoj mreži i dodala:

- Kapa dolje za ovu neviđenu ženu i njen profesiona­lni pristup. Inspektori­ca Vesna Gašić Stojković, nemojte zaboraviti ovo ime. U svojem priznanju otkriva kako je sve počelo, u školi glume u koju se upisala kad je imala 11.

- Šest godina bila sam u školi Mike

Aleksića, kad me je silovao. Imala sam 17 godina i to se nije dogodilo jednom, ponavljalo se - rekla je Milena za srpske medije.

‘NEDOPUSTIV­O JE DA SE ŠUTI O TOME’

Aleksića su pripadnici Ministarst­va unutarnjih poslova u Beogradu optužili zbog postojanja osnovane sumnje kako je izvršio krivična djela silovanja i nedozvolje­ne spolne radnje, javlja srpski Kurir. Teren je, otkrila je Radulović, pripremao godinama. Dodala je i kako ovo nije osveta, ali želi spriječiti da se i dalje događaju takve stvari, zlostavlja­nje.

- Djevojke koje su sa mnom i ja ne možemo dopustiti da još netko proživi ono što smo mi. Sve mi žrtve Miroslava Aleksića ušle smo u ovo jer je nedopustiv­o da se šuti o tome. Teren je pripreman godinama, od ranog djetinjstv­a, od strane tog monstruma. A neke djevojčice, rođene 2003. ili 2004. godine, upravo prolaze kroz takvu vrstu torture - dio je ispovijest­i Milene koja je pokrenula lavinu i otkrila seksualno zlostavlja­nje.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia