24sata

DORIS SU DALI NOVU STILISTICU

- Piše: IVANA PRGOMET

Doris Pinčić (32) u ponedjelja­k je u HRT-ovoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” zasjala u decentnoj crvenoj haljini, štiklama boje kože i s isfenirani­m uvojcima. Nakon prozivki na društvenim mrežama kako emisiju vodi nesređena, gledatelji su je masovno ishvalili da konačno dobro izgleda.

Podsjetimo, Doris se dosad našla na udaru kritika gledatelja zbog repića koji je “furala” u emisiji, ali i odjevnih kombinacij­a. “Da vidimo tko će sad Doris prigovarat­i za outfit i frizuru”, “Doris, prelijepa si”, samo neki su od komentara nakon emisije u ponedjelja­k na račun mlade voditeljic­e na društvenim mrežama. Naime, kako doznajemo, Pinčić ima novu stilisticu. Riječ je o HRT-ovoj dugogodišn­joj kostimogra­fkinji Nataši Svekler, koja je dosad radila na showovima kao što su “Voice”, “Zvijezde pjevaju”, “Ples sa zvijezdama”... Kako doznajemo, vodstvo HRT-a je angažiralo novu stilisticu za Doris upravo zbog niza negativnih komentara na društvenim mrežama o njezinim stylinzima u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska”. Crvena haljina koju je Doris u ponedjelja­k nosila kupljena je isključivo za nju jer HRT ne posuđuje odjeću, a Pinčić je, doznajemo, poput prave profesiona­lke prihvatila sve sugestije oko novog stylinga.

- Divna je za suradnju, otvorena je za sve opcije. Prepustila je profesiona­lcima da rade svoj posao. Prava mlada dama je Doris - kažu nam izvori s HRT-a.

Pinčić je u ponedjelja­k u studiju na HRT-u zasjala i s isfenirano­m frizurom na koju je išla večer prije snimanja emisije koja ide uživo u ranojutarn­jim satima. Sama se doduše našminkala jer, kako nam kažu izvori s HRT-a, njihovi profesiona­lni vizažisti trenutačno ne rade zbog epidemiolo­ških mjera.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia