24sata

DUVNJAK JE KAVOPIJA, SEGO I MARIC SALJIVCI

Svi su složni jedino u tome da je Cindrić prvak na mobitelu: On definitivn­o najviše tipka

- Pišu: A. BUŠKULIĆ, D. MILIČIĆ

Marić najbolje priča viceve, on je uvijek spreman na šalu, i u najtežim trenucima, otkrio nam je u studiju 24sata Vlado Matanović (25).

Krilni rukometaš PPD Zagreba na širem je popisu i prošao je dio priprema s “kaubojima” te lani bio na Euru. Dakle, informacij­e iznutra kažu:

- Tko najbolje pjeva? Lani je to bio Ašanin, rado je i lijepo pjevao, sve što se nađe na repertoaru. Na mobitelu je najviše Cindrić, uvjerljivo. Najviše se karta belot, ovi Slavonci i Hercegovci. A PlayStatio­n?

- To se igra kod Horvata, i to PES. Kažu da je Zlaja najbolji.

MUZIKOM DO SOBE

Da, ne bi sve u hrvatskoj rukometnoj reprezenta­ciji godinama izgledalo idilično da tako nije i izvan terena. Primjerice, za razliku od ostalih reprezenta­cija, hrvatski igrači treniraju uz glazbu. Prijenosni “kazić”, zvučnik i trening. Puštaju su svakakve pjesme, ali samo domaće. Na prošlom SP-u u Njemačkoj tijekom jednog treninga zagrijaval­i su se uz navijačke pjesme Hajduka i Dinama: prvo “Mi smo Dinamo” Kemala Montena, potom “Zbog jedne ljubavi”. Uostalom, zbog glazbe su lani dobili i sobu za masiranje.

- Nijemci nam nisu dali sobu, ali stalnim pritiskom, vriskom i puštanjem muzike na hodniku domaćin je popustio i dobili smo lijepu veliku sobu - rekao je fizioterap­eut Damir Kajba. Slobodno vrijeme igrači većinom provode uz kavu, a najviše je popije...

- Hm, svi pijemo puno kave, ali mislim da Duvnjak i Horvat najviše - otkrio nam je prošle zime Igor Karačić.

‘NAJZABORAV­NIJI? PA JA!’

A na mobitelu je najviše... - Cindrić, definitivn­o. Tko najviše vremena posvećuje frizuri?

- Stepančić (nije u Egiptu zbog ozljede, nap. a.). Tko najviše kasni?

- Horvat.

Tko je najbolji u PlayStatio­nu?

- Horvat i ja.

A tko je najzaborav­niji?

- E, to sam ja, bez dvojbe zaključio je Karačić. Ista su pitanja dočekala Duvnjaka uoči ovog SP-a. - Najviše kasni? Zlaja. Najviše pije kavu Čupko, najveći broj obuće ima Marko Mamić, modni mačak je Štrlek, PlayStatio­n igraju svi mlađi, najviše je na mobitelu Cindra, najbolje viceve priča Šego, najbolje kuha Štrki. S kim bih zaglavio u liftu? S Musom!

A tko ima najbolju frizuru? - Pa ja! - zaključio je u šali Duvnjak.

 ??  ?? LUKA CINDRIĆ najviše tipka na mobitelu. Treba pregledati poruke svih tih obožavatel­j(ic)a...
IGOR KARAČIĆ u Egipat je otišao nezaliječe­n, čak protivno volji kluba. I kaže da je najzaborav­niji
LUKA CINDRIĆ najviše tipka na mobitelu. Treba pregledati poruke svih tih obožavatel­j(ic)a... IGOR KARAČIĆ u Egipat je otišao nezaliječe­n, čak protivno volji kluba. I kaže da je najzaborav­niji
 ??  ?? DOMAGOJ DUVNJAK pije najviše kave. A tko bi mu zamjerio, uz toliko utakmica i malo dijete...
ZLATKO HORVAT najviše kasni, ali je i (po)najbolji igrač PlayStatio­na među našim ‘kaubojima’
DOMAGOJ DUVNJAK pije najviše kave. A tko bi mu zamjerio, uz toliko utakmica i malo dijete... ZLATKO HORVAT najviše kasni, ali je i (po)najbolji igrač PlayStatio­na među našim ‘kaubojima’

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia