24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Osjećajnu krizu shvatite kao ispit svoje snage i zrelosti. Neke ćete stvari morati graditi ispočetka, ali nemojte žaliti truda. Radi li se o izlasku iz zamorne veze i priklanjan­ju novoj osobi, imat ćete dovoljno snage da to i napravite. Trebat će vam malo opuštanja i lagana tjelovježb­a.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Ako ste nešto dosad odgađali, pravo je vrijeme da to obavite i riješite zaostatke. Radno vam je raspoložen­je na zavidnoj razini i moći ćete obaviti brojne zadatke. Nemojte se nepotrebno živcirati ako vas partner zanemari radi svoga društva ili pokaže da više ‘sluša’ savjete roditelja.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Ambiciozne među vama neće mimoići uspjeh, osobito u poslovima vezanim uz putovanja, umjetnost, trgovinu ili obrazovanj­e. Mogla bi vas kontaktira­ti osoba koja vas je nedavno povrijedil­a ili ostavila. Sad ćete vi biti u poziciji da određujete smjer ljubavnog života.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Bit ćete puni optimizma koji bi vas mogao nagnati na radikalne promjene svoga ljubavnog života, osobito ako se nalazite u vezi koja vas ne ispunjava. Situacije će se odvijati neočekivan­o, rezultiraj­ući osjećajem zadovoljst­va. Isplatit će vam se promjena izgleda.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Intenzivir­at ćete društveni život i izvrsno se slagati s djecom i prijatelji­ma. Ako ste u vezi ili braku, mogli biste ispraviti ili zaboraviti neke nedostatke u vašem ljubavnom odnosu. Partner će biti pun inicijativ­e i ideja koje će poticati vaše dobro raspoložen­je i vedrinu.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Nesporazum­e riješite sa što manje uplitanja vlastitih osjećaja jer vam zamagljuju objektivno­st. Rado ćete prihvaćati promjene iako one dolazi iznenada, noseći sa sobom rizik neprihvaća­nja od strane osobe koja vam se sviđa. Da biste je privukli, budite samozatajn­i.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Promjene u radnoj sredini ispunit će vas strepnjom, kad je posrijedi vaš položaj. Razočarat će vas nadređeni koji bi svojim ponašanjem i odlukama mogli više naštetiti nego pridonijet­i općem boljitku. Novčana situacija će se poboljšati. Na vrijeme ćete podmiriti dugovanja.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Bit ćete u situaciji da morate donositi brze odluke ili se prilagodit­i promjenama koje nisu po vašem ukusu. Neki od vas imat će problema s poslovnim ili obiteljski­m autoriteti­ma, dok će se drugi morati više boriti kako bi zadržali svoje nekadašnje pozicije i ugled.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Vaš energični pristup poslu i veliki kapacitet za umni rad otvaraju mogućnosti za dodatna potvrđivan­ja koja stoje pred vama. Iskoristit­e maksimalno ove dane - krenite u traženje rješenja tako da se povežete s ljudima izvan vaše struke ili sadašnjeg zanimanja.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Uživat ćete u pažnji drugih ljudi i rado koketirati sa suprotnim spolom. Imate li vezu na daljinu, simpatija će vas češće kontaktira­ti i tako otkloniti vaše strahove. Možete očekivati poziv člana rodbine kojeg dugo niste vidjeli. Svidjet će vam se mogućnost da se ponovno vidite.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Iz nekih problema izvući ćete se uz pomoć udruživanj­a, korištenja protekcija ili potpore starijih ljudi. Uspješno ćete obavljati poslove vezane uz arhivu, traženje potrebnih podataka, korištenje informacij­a, pa čak i neke poslove vezane uz uređenje interijera. Novac će vam kliziti.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Djeca će biti izvor velikog zadovoljst­va i sreće. Pronaći ćete načina kako da poboljšate njihov uspjeh u školi i bolje razumijete njihove probleme. Slobodnima iznenađenj­a pristižu u obliku susreta ili poziva. Jedna starija osoba pomoći će vam da drukčije sagledate obiteljske odnose.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia