24sata

Ostala je, nastavlja, u šoku. Odmah ga je odbila. Rekla mu je da ima dečka.

-

- Naljutio se i iznenadio. Mislio je da sam laka. Nakon dvije godine pozvao me u kafić na piće. Tad mi je rekao da idem s njim u Samobor gdje ima vikendicu. Odbila sam ga i tad opet mu ponovivši da imam dečka. Nije me više uznemirava­o. Poslije se razbolio i umro - kaže nam Nikita.

Jedan mladi i uspješni redatelj, koji snima po Beogradu, tražio ju je da se skine gola na audiciji za ulogu.

- Riječ je bilo o ulozi prostitutk­e. Htio je da se skinem u tangice da on vidi kako bi to izgledalo. Osjećala sam se nelagodno. Ja sam mu rekla da nisam od jučer i da me ne zanima to. Iznenadio se.

Pitala sam ga koliko se plaća za skidanje u filmu. Odgovorio je puno manje jer se snima u Srbiji - rekla je Nikita. A nedavno je priznanjem šokirala i Tatjana Cameron Tajči (50). Bilo je to traumatičn­o iskustvo, a krivila je sebe.

- Bila sam u tinejdžers­koj dobi i dogodilo mi se silovanje, vjerovala sam da je to moja krivica. Zbog toga nisam nikome htjela išta govoriti. Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće vjerovati da su oni krivi kad im se to dogodi priznala je.

U PROGRAMU TIŠINA

Istup Milene Radulović od prije nekoliko dana potaknuo je cijelu regiju da progovori o problemu seksualnog uznemirava­nja i zlostavlja­nja. Srpska voditeljic­a Jelena Obućina je emisiju “Pregled dana” Newsmax Adria počela neuobičaje­no - šutnjom, a onda je imala monolog koji je oduševio javnost. Građane je podsjetila na sve one događaje i nepravde na koje nisu reagirali. Video se masovno širi društvenim mrežama... - Neugodno je, ali mi smo navikli šutjeti, kad nam kasne plaće, kad nosimo pelene zbog 300 eura, kad fotografir­amo glasačke listiće, kad su piloti proglašeni za alkoholiča­re, kad nemamo vodu za piće, kad nam truju rijeke, kad nema mjesta u bolnicama, kad nas tuku na protestima, kad drugi viču ocu poginulog radnika, kad Jutki aplaudiraj­u, kad kompletni idioti sruše dio grada, kad je tetka poslala pare iz Kanade, kad su bakljade na krovovima dok smo zaključani, kad je Obradović satanizira­n, kad je Jovanjica procvjetal­a, kad nestane

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia