24sata

MORALA SAM SE ODRICATI, IMAM OŽILJKE OD BATINA

VELIKO PRIZNANJE Pjevačica Nina Kraljić otkrila je kako su joj govorili da zbog izgleda neće uspjeti, a da na leđima još ima ožiljke iz srednje škole...

- Piše: PETRA KANIĆ

ISKRENA NINA KRALJIĆ šutiš, kimaš glavom i ne pokazuješ previše svoj jedinstven­i ja, nego se valjaš kao svinjica po blatnim lokvicama u kolektivno­m ‘pravi se glupa, smješkaj se i ništa ne govori’, put odvesti daleko. Trebaš samo ne pokazivati da si svoja toliko, nego se prilagodit­i jer bez klana nema ni Osvrnula se na sve poteškoće elana. Na sceni budi svoja, ali na koje je naišla do sada i priznala na službenoj stranici koja je kako su o njoj ljudi imali ironično u tvom vlasništvu ne razne predrasude. pokazuj previše tko si.

- Nikad nećeš biti dovoljno Shvatila je kako nije stvar u lijepa i posebna za scenu. To tome koliko kvalitetno pjeva, su bile riječi koje sam čula sa nego da se radi o psihologij­i 17 godina od djelatnice jedne prodaje. Govori kako netko medijske kuće, kad sam se glazbenike neće poslušati ako odlučila prijaviti na prvo malo ne razumije što stoji iza njih. ozbiljnije natjecanje, nakon Smatra kako je publici bitno puno bolesnih odricanja zbog predstavlj­ati sebe kakvim moga glazbenog puta. Od uistinu netko je. selidbe od kuće s 13 godina - Ako pjevaš o jednoj divnoj do batina kroz cijelu srednju ženi ili divnome muškarcu, a školu. Još imam ožiljke na leđima ispod stola maziš plesača ili - započela je Nina svoju plesačicu, a javna si osoba, ispovijest i nastavila: onda budi primjer za LGBT - Iako su me frizirali kao staru zajednicu i reci kako stvari babu i gurali u novinama kao stoje i budi pozitivan primjer. hrvatsku Susan Boyle, samo U čemu je problem, ja sam jer smo pjevali istu pjesmu otvoreno biseksualn­a. Kratko kroz slično natjecanje, prošla i jasno, to je stav iza kojeg sam u finale, ali nisam mogla stojim te cijenim jednako biti svoja. I tad mi se sa 17 negativne i pozitivne komentare godina govorilo da će te ako - rekla je.

JA SAM OTVORENO BISEKSUALN­A I TO JE STAV IZA KOJEG STOJIM. CIJENIM NEGATIVNE KOMENTARE Nina je napisala poduži post na društvenoj mreži

Pjevačica Nina Kraljić (28) na društvenim je mrežama napisala post nakon što se prethodno “obračunala” s hejtericom na Facebooku koja ju je prozvala sotonistic­om zbog fotografij­e koju je objavila.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia