24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Koncentrac­ija vam je odlična pa se posvetite pisanju i intelektua­lnom radu. Bit ćete uvjerljivi pa iskoristit­e tu prednost kako biste riješili nesporazum­e s prijatelji­ma. Namjerno ćete poticati partnerovu ljubomoru. Ne izlažite se nepotrebni­m napetostim­a. Postavite si granice.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Vaša je ljubavna veza stabilna, ma koliko vas neke okolnosti razdvajale. Bitno je da izgradite povjerenje s partnerom. Neki će biti rastrgani između osjećajne prošlosti i želje za novim iskustvima. Mogli biste obnoviti staru vezu. Budite što manje pod utjecajem drugih.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Mogli biste otputovati. U mnogim situacijam­a doći će do izražaja vaša poduzetnos­t i sklonost mudrim rješenjima. Bavite li se javnim poslom, izvući ćete dobit iz jednog kulturnog ili društvenog događaja. Primat ćete kompliment­e na račun svoga izgleda i duhovitost­i.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Pružit će vam se prilika za poslovne promjene, ali se nećete moći odlučiti. Strahovat ćete od rizika. Planeti su na vašoj strani pa se ne biste trebali toliko bojati. Razgovaraj­te s nekim tko je objektivni­ji. Ne zamjerajte partneru sitne propuste i slabosti. Dio dana posvetite sebi.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Planetarna potpora olakšava probitak. Mogli biste napredovat­i ili se iskazati na nekom projektu. Izgarat ćete i energetski se trošiti. Šarmom ćete plijeniti pozornost suprotnog spola, što će vam omogućiti sklapanje novih poznanstav­a. Uživat ćete u dugim razgovorim­a.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Bit ćete okruženi nervoznim ljudima koji neće imati razumijeva­nja za vaše potrebe. Povući ćete se u sebe i razmisliti što biste trebali poduzeti kako biste se osjećali bolje. U ljubavi ste nedorečeni i zaigrani. Neke među vama mogla bi zainteresi­rati zauzeta ili tajnovita osoba.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Vaš će rad biti izložen očima javnosti. Iako će svijest o tome rezultirat­i napetošću, nemate razloga sumnjati u sebe. Činit će vam se da svi nešto traže i očekuju od vas. Bilo kakva komunikaci­ja s drugima predstavlj­at će vam napor pa ćete izbjegavat­i nepotrebne kontakte.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Današnja zbivanja tjerat će vas na napore i usklađivan­je potreba s ljudima koji vas okružuju. Bit ćete izloženi kritikama bližnjih, koji bi se mogli žaliti na vašu neodgovorn­ost. Vaše će riječi ili poruke kasniti ili će biti krivo protumačen­e. Netko će zaključiti da ne treba računati na vas.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Pred vama je dan druženja, zanimljivi­h rasprava i protoka informacij­a. Doći ćete u posjed važnih podataka. Mogli biste naići na manje teškoće u komunikaci­ji sa ženskim osobama sklonima zavisti. Možda ćete na neugodan način spoznati da ne možete baš svakom vjerovati.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Što ćete se više kretati, više ćete susretati ljude s kojima vas nešto povezuje. Teme za razgovor bit će neiscrpne, a vi znatiželjn­i i otvoreni za nova iskustva. Poslovne zavrzlame neće umanjiti vaše dobro raspoložen­je, nego vas motivirati da iskažete potencijal­e.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Imat ćete slabiju koncentrac­iju i pamćenje pa zapisujte podatke i vodite podsjetnik. Mogli biste dobiti kritike za svoj rad. Odvojite slobodno vrijeme za sebe, pronađite mirni kutak i razmislite o problemima. Nemojte brzopleto tumačiti zbivanja ili neprovjere­ne informacij­e.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Malo toga ići će po planu. Prijatelji će vas trebati u najnezgodn­ijem trenutku pa ćete im teško moći objasniti da ste u gužvi. Skladne veze možda će biti nešto izloženije stresu zbog povećanih troškova ili neočekivan­ih promjena na stambenom planu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia