24sata

LAKŠE NAM JE KAD SE BAR MO ŽEMO UREDITI

ANGAŽIRANA Tanja je podigla na noge obitelj i prijatelje da bi pronašla kontejner. Žene iz Petrinje i okolice rado joj dolaze na uljepšavan­je noktiju

- Piše: MARIJANA MATKOVIĆ

Ako se samo predamo i ne pokušamo ništa, ništa nećemo ni imati. Ovako ipak radimo i rad je i nama terapija, a žene koje dođu urediti nokte imaju se barem jedno poslije podne čemu veseliti, odgovara Tanja Polanšćak, inače diplomiran­a inženjerka agronomije i profesoric­a u Srednjoj školi u Petrinji, koja ima i dodatni posao, vlasnica je salona za uređivanje noktiju Ipanema by Tanja.

Salon se nalazio u samom centru grada, bio je uređen s velikom pažnjom, za što je Tanja dobila nagradu, no najveća su nagrada uvijek bile klijentice i klijenti koji se vraćaju.

- Puno sam truda uložila u uređenje, pa sam dobila i nagradu za najljepše uređen prostor u gradu. Ja i kolegice Nikolina Bulka te Marina Blažević radile smo s velikim veseljem, pa je u salonu uvijek bilo puno smijeha. Vjerojatno je i to razlog što smo postali mala oaza za žene, koje su rado dolazile, pa i ponekog muškarca priča Tanja. Središte Petrinje sad je uništeno i salona za uređivanje noktiju s dušom kakav je nekad bio više nema. No Tanja se ne predaje. Ovih je dana izludjela članove svoje obitelji i prijatelje – bez čije podrške ne bi uspjela, kaže - i podigla sve na noge kako bi pronašla kontejner i mjesto na kojem će moći nastaviti s radom. Makar privremeno, dok se ne ostvari najava o gradnji i otvaranju obrtničkog centra, na čemu se angažirala gradska vlast.

 ??  ??
 ??  ?? NAJVAŽNIJA JE VOLJA
Uvjeti nisu savršeni, skučeno je, ali kad ima volje, sve se može, zaključila je Tanja, čiji je salon u središtu grada nastradao. Veseli se otvaranju obrtničkog centra.
NAJVAŽNIJA JE VOLJA Uvjeti nisu savršeni, skučeno je, ali kad ima volje, sve se može, zaključila je Tanja, čiji je salon u središtu grada nastradao. Veseli se otvaranju obrtničkog centra.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia