24sata

BOKSAČI MILUN I BABIĆ U ‘RINGU ’ ZA STOLOM...

BROMANCE PODCAST Od petka novi serijal na a YouTube kanalu 24sata pod motom ‘Pravi prijatelji mogu pričati o svemu’

- Piše: DAVOR LUGARIĆ

Boksači Alen “The Savage” Babić i Marko Milun prvi su gosti novog serijala na YouTube kanalu 24sata “Bromance Podcast”. U opuštenoj atmosferi imali su “unakrsnu paljbu pitanjima”.

- Da možeš letjeti, kako bi obavljao nuždu - u zraku ili na tlu? - pitao je hrvatski teškaš Alen “The Savage” Babić na početku “Bromance Podcasta” svog prijatelja, također boksača, Marka Miluna. Pod parolom “Pravi prijatelji mogu pričati o svemu!”, sjeli su, natočili pivo i upustili se u razgovor. Iako su do sada sigurno razgovaral­i o svemu, ova pitanja nisu si stigli postaviti.

No ako ste mislili da je ovo najčudnije pitanje koje ste do sada čuli, prevarili ste se, to je bio samo početak. Nakon što mu je Marko pojasnio da bi nuždu obavljao u zraku, došao je red na njemu da postavi pitanje Babiću. A pitanje je bilo sve, samo ne uobičajeno: “Bi li zamijenio klokana za mobitel?”. - Ovo je

jako čudno pitanje. Nisam to očekivao od tebe - zbunjeno je rekao Babić, no pripremio je odgovor: - Klokana bih sigurno udomio bez obzira na sve. Nisam baš za mobitele, ali kako vrijeme ide, moram biti, ali definitivn­o bih udomio klokana - pojasnio je Babić. Razgovaral­i su i o najdražem prometnom znaku, kome bi prvom pokazao snimku na kojoj je izvanzemal­jac te o brojnim drugim, neočekivan­im temama.

Babić će 2020. godinu pamtiti po izvrsnim uspjesima. Ima niz od šest pobjeda i sve borbe je završio nokautom. Nedavno je otkrio kako bi meč za prvaka odradio na Poljudu, a sad je Marko Milun za njega imao spremno i jedno sportsko pitanje. Pitao ga je bi li, u zamjenu za borbu s Joshuom, promijenio svoje ime u “Babuška Alenković”.

- Definitivn­o ne. Nikad to ne bih napravio. Ja sam ‘Savage’ i ‘Savage’ u meni se ne bi složio s tim. Imao bih problem sam sa sobom - zaključio je Babić. “Bromance Podcast” dio je 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE u suradnji s Karlovački­m pivom. U idućim epizodama moći ćete pogledati i poslušati razgovore koje su vodili Slavko Sobin, Fabijan Pavao Medvešek, Šime Šitum, Lucian Mirdita, a prvu epizodu serijala pratite u petak u 12 sati. Serijal te svu ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na našim Facebook, Instagram i TikTok profilima, na našem YouTube kanalu i na 24sata.hr

 ??  ?? Marko Milun i Alen Babić uz pivo su u novom serijalu ‘otvorili dušu’
Marko Milun i Alen Babić uz pivo su u novom serijalu ‘otvorili dušu’
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia