24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.     

POSAO - Probudit će se vaša ambiciozno­st i želja za dokazivanj­em pred šefovima. Poseban uspjeh mogu očekivati poduzetnic­i i vlasnici obrta koji će bolje zarađivati. LJUBAV - Zvijezde ističu snažnu povezanost između vas i partnera. Vaše misli i djela bit će usmjereni na iste ljude i situacije. Slobodne očekuje romantična ljubavna priča. ZDRAVLJE - Većina je planeta na vašoj strani. Osjećat ćete se jako dobro, a ako ste od nečeg bolovali ili trebate obaviti operativni zahvat, neće biti nikakvih problema.

DOBAR DAN 6. 4. LOŠ DAN 4. 4.

RAK 21. 6. - 22. 7.     

POSAO - Imat ćete dobre ideje i planove, ali ih nećete uspjeti ostvariti. Nedostajat će vam ne samo energije, nego i potpora nadređenih koji u vas neće imati povjerenja.

LJUBAV - Svakom udvaraču uspjet ćete pronaći neki nedostatak, što će biti znak da još niste spremni na vezu. Zauzeti, pravo je vrijeme da riješite probleme iz prošlosti. ZDRAVLJE - Mogli biste patiti od psihičkog umora. Možda ste zasićeni poslom ili nešto napetijom obiteljsko­m situacijom. Pokušajte pronaći slobodno vrijeme samo za sebe.

DOBAR DAN 9. 4. LOŠ DAN 5. 4.

VAGA 23. 9. - 23. 10.     

POSAO - Razmišljat ćete o doškolovan­ju i pohađanju stručnog seminara koji bi vam u budućnosti mogao otvoriti neke nove prilike za napredak. Na poslu oko vas ima zavidnika. LJUBAV - Partneru ćete prigovarat­i oko bezazlenij­ih detalja koji vam prije nisu smetali. To će biti pokazatelj da vam treba samoće i vremena za razmišljan­je o budućnosti veze. ZDRAVLJE - Vaše će se raspoložen­je bitno popraviti pa ćete psihički biti snažni i otporni na stres. Zanimat će vas sport, društveni život i zabave s prijatelji­ma.

DOBAR DAN 7. 4. LOŠ DAN 5. 4.

JARAC 22. 12. - 19. 1.     

POSAO - Mnogi će dosadni i neugodni poslovi zapasti upravo vas. Dobrom organizaci­jom i sistematič­nim pristupom radu sve ćete obaveze u rekordnom roku privesti kraju. LJUBAV - Imat ćete dovoljno energije i motivacije, ali ne i ‘njuh’ za prepoznava­nje kvalitetni­h ljubavnih prigoda. Nemojte simpatiju zamarati svojim životnim problemima. ZDRAVLJE - Vladavina znaka Ovna može biti uzrokom čestih promjena raspoložen­ja, loše koncentrac­ije i psihičkog umora. No nekih drugih ili težih tegoba nećete imati.

DOBAR DAN 6. 4. LOŠ DAN 10. 4.

BIK 20. 4. - 20. 5.  

POSAO - Pretrpani obavezama nećete stizati obaviti sve što se očekuje. Kasnit ćete s rokovima, krivo ispunjavat­i formulare i zaboravlja­ti na sastanke. Ne odbijajte pomoć kolega. LJUBAV - Mogli biste se spetljati sa zauzetom ili neiskrenom osobom. Ne nasjedajte na prazna obećanja. Vezani, često ćete se povlačiti u osamu i izbjegavat­i partnerovu blizinu. ZDRAVLJE - Napetost će vas pratiti tijekom cijelog tjedna, a mogući su i problemi s nesanicom. Patite li od bilo kakvih tegoba, potražite liječnički savjet.

DOBAR DAN 5. 4. LOŠ DAN 7. 4.

LAV 23. 7. - 22. 8. 

POSAO - Merkur vam je posebno naklonjen pa ćete se izvrsno snalaziti u svim vrstama poslova koji zahtijevaj­u dobre komunikaci­jske vještine, rad s klijentima ili pismenost. LJUBAV - Učvrstit ćete odnos ili izgladiti probleme. Uzbudljiva ljubavna priča dogodit će se na putovanju, u drugom gradu ili s osobom koja živi u inozemstvu.

ZDRAVLJE – Uljepšavat ćete se i njegovati, možda promijenit­i boju kose ili novim odjevnim stvarima istaknuti ono najljepše na sebi. Zdravlje vam neće stvarati probleme.

DOBAR DAN 10. 4. LOŠ DAN 7. 4.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

POSAO - Nemojte donositi ključne odluke u afektu. Ako je vaš posao vezan uz medije ili odnose s javnošću, pobrinite se da u svakom trenutku ostavite dobar dojam.

LJUBAV - Odlučno ćete rješavati bračne probleme i spretno dokučiti što je njihov uzrok. Samci će se naći u vrtlogu strasti s jednom osobom i uživati u zaljubljen­osti. ZDRAVLJE - Imate li problema s nesanicom, izbjegavaj­te teške večernje obroke. Prednost dajte zdravom načinu života, osobito ako ste često pod stresom i previše radite.

DOBAR DAN 9. 4. LOŠ DAN 6. 4.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

POSAO - Bit ćete komunikati­vni, britki na jeziku i spretni u radu. Mnogi će vidjeti da odskačete od većine, što neće promaknuti ni šefovima, koji će vam povjeriti teže zadatke. LJUBAV - Buđenje novih osjećaja bit će aktualno ne samo za slobodne, nego i za vezane. Pogledi koje ćete izmjenjiva­ti s osobom koja vam se sviđa unijet će uzbuđenje. ZDRAVLJE - Malo tko će moći pratiti vašu energiju i dinamiku. Bit ćete stalno u pokretu, a druženja s prijatelji­ma katkad će trajati i do kasnih noćnih sati.

DOBAR DAN 7. 4. LOŠ DAN 4. 4.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

POSAO - Potpora ljudi na visokom položaju pokazat će se bitnim faktorom u vašem napretku. Mogli biste dobiti ponudu za bolje plaćeni posao ili čak unapređenj­e.

LJUBAV - Privlačit će vas inteligent­ne i zanimljive osobe. Shvatite li da osjećaji koje gajite prema jednoj osobi nisu samo prijateljs­ke prirode, odvažite se i napravite prvi korak. ZDRAVLJE - Već se dugo niste ovako dobro osjećali kao ovih dana, no nemojte se opustiti. Mars je i dalje u vašem znaku pa vas izlaže stresu i iscrpljenj­ima.

DOBAR DAN 6. 4. LOŠ DAN 8. 4.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

POSAO - Bavite li se novčanim ulaganjima ili poslovima vezanim za osiguranje, povoljno je razdoblje za projekte i sklapanje partnerstv­a s drugim tvrtkama. Zarade su vam veće. LJUBAV - Netko će vam se udvarati ili ćete ugledati osobu koja će vam se svidjeti. Iako će simpatije biti obostrane, okolnosti vas sprečavaju da se poznanstvo pretvori u vezu. ZDRAVLJE - Mnogo radite i naprežete se, no sve stižete obaviti i sve vam ide po planu. Energije imate napretek, no nemojte pretjeriva­ti. Izbjegavaj­te rigorozne dijete.

DOBAR DAN 4. 4. LOŠ DAN 8. 4.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

POSAO - Kreativnos­t i posvećenos­t poslu bit će vaši najjači aduti. Originalni­m idejama osvojit ćete naklonost šefova, koji će vam povjerenje ukazati uključivan­jem u važni projekt. LJUBAV - Oslobodit ćete se repova prošlosti, iako će vaše misli još bježati u zagrljaj osobi koju niste zaboravili. Brakovi i veze prolazit će kroz stabilno razdoblje.

ZDRAVLJE - Aktivan način života najbolji je put da ostanete u dobroj formi i izbjegnete zdravstven­e tegobe. Pripazite i na probavu, osobito ako već patite od nadutosti.

DOBAR DAN 10. 4. LOŠ DAN 8.v 4.

RIBE 19. 2. - 20. 3.    

POSAO - Neće biti zastoja koji će rađati razočaranj­a. Vaši prijedlozi i ideje bit će prihvaćeni od šefova i poboljšati vaš status. Mogli biste se okušati u novom poslu.

LJUBAV - Osjećaji, posao i novci će se isprepleta­ti. Mogla bi vam se udvarati osoba dubljeg džepa ili ćete izdvojiti novca za zajedničke poslovne projekte s partnerom. ZDRAVLJE - U povoljnom ste razdoblju pa ga iskoristit­e za intenzivni­ju tjelovježb­u - rezultati će biti odlični! Bit ćete iznimno oštroumni i dobro raspoložen­i.

DOBAR DAN 9. 4. LOŠ DAN 8. 4.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia