24sata

OPET DRAMA

JAČI I OD SUDBINE: Fatalna Anđela pred Uskrs prekinula s Lirimom zbog Marija Balotellij­a pa se ipak pomirili

- Piše: IVANA PRGOMET

Nakon što je nedavno procurio video u kojem sinjska manekenka plače, a kontroverz­ni talijanski nogometaš nezaintere­sirano igra PlayStatio­n, veza Anđele Šimac (25) i Dinamova nogometaša Lirima Kastratija (22) bila je na klimavim nogama.

Naime, Anđela je prije dvije godine kratko bila u vezi s Marijem Balotellij­em (30), a video je snimila netom nakon njihove svađe u Milanu. Lirimu, kaže nam Anđela, nije smetalo to što je bila u vezi s Balotellij­em, nego što je to opet postalo aktualno. Smetali su mu i rasistički komentari na njenoj društvenoj mreži o njenoj prošlosti. Prije nekoliko dana na svojoj društvenoj mreži objavila je kako su joj na automobilu ostavili dvije banane.

- Ovo nije prva provokacij­a. Samo mogu reći da vas sram može biti, žao mi vas je jer niste dovoljne face da biste direktno rekli što mislite. Dokazujete samo tko je majmun. Ja se nemam čega sramiti - poručila je tad lju- tita Anđela.

Ipak zbog prevelikog pritiska, kako nam je rekla uoči Uskrsa, odlučila je prekinuti s Lirimom. - Prevelika se fama stvorila zbog Marija. Ljudi nisu normalni sa svojim komentarim­a. Ne želim da Lirim snosi žrtvu zbog svega - rekla nam je prije nekoliko dana sinjska manekenka.

Par je odmah nakon što je video procurio u javnost prekidao i mirio se, no Anđela je bila uvjerena da je ovaj put prekid konačan. No nakon nekoliko dana par se ipak pomirio. Anđela nam je poslala slikovnu poruku kako sjedi s Lirimom na klupici na suncu. “Sve je u redu”, kratko nam je rekla sinjska manekenka. Anđela i Lirim u javnost su dospjeli prije nekoliko mjeseci, kad je Dinamov nogometaš slavio 22. rođendan na kućnom parytju uz DJ-a i šampanjac na kojemu je bilo više od deset ljudi, suprotno epidemiolo­škim preporukam­a. Zbog toga je imao problema i s klubom. No ljubav je ipak pobijedila sve prepreke. - Lirim je divna osoba i znam da ću se udati za njega jednog dana iako još nismo pričali o detaljima svadbe. I moja obitelj ga voli - rekla nam je nedavno zajubljena Anđela. Naime, njena obitelj nije odobravala njenu vezu s kontroverz­nim Balotellij­em, zbog čega je s njim i prekinula nakon nekoliko mjeseci. Ipak, Anđela za talijansko­g nogometaša danas ima samo riječi hvale.

 ??  ?? ŽELI SE UDATI ZA NJEGA
Anđela s Lirimom planira brak. Kaže da je dinamovac predivna osoba koju obožava njena obitelj
ŽELI SE UDATI ZA NJEGA Anđela s Lirimom planira brak. Kaže da je dinamovac predivna osoba koju obožava njena obitelj
 ??  ??
 ??  ?? VRATILA MU SE
Anđela i Lirim su prekinuli, no shvatili su da ipak ne mogu
jedno bez drugog
VRATILA MU SE Anđela i Lirim su prekinuli, no shvatili su da ipak ne mogu jedno bez drugog

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia