24sata

MANDARINA VIOLINA VS. Bianca zamjera Kristini što javno proziva kirurga: Sama si je kriva

- Piše: IVANA PRGOMET

Posljednji­h dana Kristina Mandarina (22) na svojoj društvenoj mreži proziva estetskog kirurga dr. Matiju Miletića, koji joj je radio “mačkaste oči”, da je “mesar”. Tvrdi da su joj nakon zahvata ostali ožiljci, dok kirurg kaže da se nije pridržaval­a uputa nakon operacije, tj. da je nakon zahvata otišla u reality show.

- Preporuke nakon takve operacije su relativno mirovanje, pošteda, zabrana napora i pojačana pažnja kože oko operirane regije, a ona se vratila nakon pet, šest dana s rašivenom ranom koju sam ponovno šivao - rekao nam je dr. Miletić. Mandarina ne odustaje pa je estetskom kirurgu poručila da se vide na sudu. O svemu se oglasila i violinisti­ca Bianca Julia Josephine Kolompar (45), koja je stala u obranu etstekog kirurga i prozvala Kristinu Mandarinu za neodgovorn­o ponašanje.

- Dr. Miletić je vrhunski kirurg i ona je sigurno kriva jer nije mirovala. Ja sam same pohvale čula o njemu od stručnih ljudi, a osim toga divan je čovjek i jedini koji mi je ponudio pomoć kad mi je bilo najgore nakon ozljede grudi - kaže nam Bianca. Podsjetimo, violinisti­ca je nedavno tuširajući se ozlijedila silikonske grudi. Mislila je da će morati stavljati nove silikone jer su joj doktori rekli da je zadobila kapsularnu kontrakcij­u, koja se javlja kad tkivo zacjeljuje jakim ožiljkom oko stranog tijela poput implantata, no kako je rekla, “Božjom pomoći se oporavila”.

- Dr. Miletić me bio spreman odmah operirati željenim implantati­ma, no nisam htjela zbog nadolazeće­g toplijeg vremena pa smo se dogovorili napraviti operaciju zamjene silikona na jesen ili zimu jer nije hitno. Izabrala sam upravo njega jer mu vjerujem. Nemam ništa protiv te cure, ali nije lijepo jednog vrhunskog doktora blatiti. I sama je pogriješil­a jer je nakon svake operacije potrebno strogo mirovanje smatra Bianca.

Dodala je kako “moramo biti svjesni svojih pogrešaka, a ne kriviti doktore”.

- Uništava mu reputaciju. Morala sam to reći jer se uvijek borim za pravdu - zaključila je Bianca. Mandarina nije bila dostupna za komentar.

‘BORAC ZA PRAVDU’

 ??  ?? Bianca je, kaže, morala reagirati. Kristina Mandarina nije bila dostupna za komentar
Bianca je, kaže, morala reagirati. Kristina Mandarina nije bila dostupna za komentar

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia