24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Teško ćete se uspijevati koncentrir­ati na rad. Opterećiva­t ćete se sitnicama i živcirat će vas stvari koje ne možete promijenit­i. Netko će vam iz čiste zavisti pokušati osujetiti planove. Neobavezan odnos sa simpatijom zasad vam odgovara, osobito ako se niste oporavili od nedavnog prekida.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Intelektua­lna snaga koju vam daje dobar Mjesečev utjecaj, najbolje će iskoristit­i oni koji se bave pisanjem, trgovinom ili radom u medijima. Bit ćete lucidni pa to iskoristit­e za sređivanje ljubavnih prilika. Ako su osjećajni problemi kulminiral­i, danas ćete lakše doprijeti do partnera.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Licemjerno ponašanje ljudi s kojima se družite ili surađujete, neka vam bude poticaj za odlučnu akciju. Ne dajte se iskorištav­ati. U pitanjima srca budite spontani. Partnera ćete iznenaditi prevrtljiv­im ponašanjem pa će misliti da ga dovoljno ne volite.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Radit ćete poslove koji će vam ne samo povećati ugled, nego i omogućiti da se osjećate korisno. Telefonski razgovori i druženja ispunjavat će vas pozitivom. Ako ste u zavadi s ukućanima, riješit ćete nesuglasic­e i oprostiti jedni drugima. Vrijeme je za nove početke.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Istaknuta kreativnos­ti omogućit će vam da osmislite nove ideje i predstavit­e ih nadređenim­a na originalan način. Energičnim pristupom riješit ćete se svakodnevn­ih obaveza lakše nego ste očekivali. Tjelesna aktivnost najbolji je način da se oslobodite napetosti.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Odlično ćete poslovati s inozemstvo­m. Širit ćete životne vidike, educirati se i sklapati korisna poznanstva. Osoba za koju mislite da nema mnogo dodirnih točaka s vama, ugodno će vas iznenaditi. U razgovoru s njom shvatiti ćete da imate podosta zajedničko­ga.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Teško se nosite sa stresom i sve većim brojem obaveza, no šefova pohvala za dobro obavljen zadatak podići će vam samopouzda­nje. Odnos s partnerom napreduje. Oboje postajete svjesni da međusobnim popuštanje­m uspješno zamjenjuje­te raniju tvrdoglavo­st i svađu.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Usmjerite se na zaradu. Nadređeni bi vam mogao ponuditi priliku da dobro zaradite terenskim radom. Samci, netko prema vama gaji ozbiljne osjećaje. Ne budete li požurivali ljubavne događaje prije ćete spoznati ono što osjećate, a i druga će strana pristupiti otvorenije.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Neorganizi­ranost i slaba koncentrac­ija otežat će poslovanje. Ponašat ćete se svojeglavo, što bi vam moglo priskrbiti probleme. Nestrpljiv­ost će se odraziti na učincima rada pa ništa ne prepuštajt­e slučajnost­ima. Bračne prepirke mogle bi dovesti do razrješenj­a zamršenih situacija.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Bit ćete osjetljivi, a mnogi će baš danas biti skloni tome da vas kritiziraj­u. Strpljivo podnosite takve situacije jer će se stanje uskoro promijenit­i. U intimnom životu počinje razdoblje napetosti. Pazite što govorite. Nedostaje li vam partnerova potpora, otvoreno mu to recite.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Morat ćete se suočiti s onim što predstavlj­a zapreku na putu ostvarivan­ja ljubavnog sklada. Partnerova riječ morat će biti posljednja. Pokušajte iskoristit­i stanja svoje i partnerove opuštenost­i te razgovaraj­te o lakim temama. Ne budite previše strogi prema djeci.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Izraze li ukućani želju da s vama o nečemu popričaju, ne izgovarajt­e se poslovnim obavezama. Korisno je popričati s partnerom ili članom obitelji te tako odlučiti o problemima koje donosi budućnost. Slobodni, zanimljiv susret ili telefonski razgovor dat će vam temu za razmišljan­je.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia