24sata

SERGEJ NIJE ZNAO KOME DATI GLAS

TREĆA EPIZODA Jedan od najpopular­nijih TikTokera regije, Sergej Pajić, bio je u žiriju novog JoomBoosov­a talent showa Videostar

- Piše: VLATKA ERNEČIĆ

Mladi Sergej Pajić (17) iz Banje Luke preselio se u Beograd kako bi pohađao glazbenu školu, a danas je jedna od najvećih glazbenih zvijezda na Balkanu. Niže hit za hitom, a njegove pjesme “Uspavanka”, “Ja te znam”, “Ja i ona” imaju više od 70 milijuna pregleda na YouTubeu.

Sergej je i “najhot” zvijezda na TikToku, gdje najčešće snima sa svojom djevojkom, tiktokeric­om Uki Q (20). Njih dvoje sad su i članovi žirija JoomBoos Videostar showa, a u novoj, trećoj epizodi, Sergej je bio “prijeki sud” kandidatki­njama Stelli Smajić i Loreni Farkač. Sergej je bio oduševljen mladim kolegicama, koje su se u epizodi predstavil­e plesom i ludim tranzicija­ma.

- Lorena radi wow tranzicije, mogla bi i mene naučiti nešto od toga što zna! Da mi neki njezin video sad izađe na TikToku, sigurno bih ga lajkao - iskren je Sergej. Plesom su ga cure dobro nasmijale, a na kraju se nije mogao odlučiti kome dati svoj glas. “Obje su stvarno sjajne”, komentirao je Sergej, koji se na TikToku ističe time što je spontan i svoj. I time što ima hrpu neobičnih tetovaža... - Teško je odgovoriti na pitanje što nas čini posebnima, ali valjda smo drugačiji od drugih jer smo ludi, imamo puno tetovaža, pjevamo... govori Sergej. Trenutno ih na TikToku prati više od dva milijuna obožavatel­ja, a najdraži su im oni koje Uki i Sergej snimaju zajedno.

- Kad Uki i ja ne snimamo za YouTube ili TikTok, zajedno radimo sve ostale aktivnosti u danu, s obzirom na to da živimo skupa - ispričao je Sergej u intervjuu za proljetni broj JoomBoos Videostar magazina, koji je u prodaji na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske po cijeni od 30 kuna. Sergeja možete pratiti i danas u novoj epizodi Videostar showa na svim kanalima JoomBoosa od 12 sati. Kako je ocijenio kandidatki­nje, je li na kraju ipak odabrao favoritkin­ju, kakve im je lude izazove zadao i čime ga je to jedna od natjecatel­jica uspjela onako iskreno nasmijati - pogledajte ekskluzivn­o na JoomBoos YouTubeu, TikToku, Facebooku, Instagramu i webu! Dajte svoj glas favoritu na brojeve koje možete pronaći na JoomBoosov­im stranicama. Pobjednik Videostara osvaja nagrade vrijedne čak 130.000 kuna, kao i pobjedničk­u statuu i titulu nove TikTok zvijezde.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia