24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Znat ćete kako slobodno vrijeme pretvoriti u ugodan i aktivan odmor. Oni koji danas rade, odlično će se snaći u moru obaveza. Samce će privući netko vrlo samouvjere­n. Možda vaše poznanstvo neće odmah početi s izlascima i viđanjima, no nemojte ni ustrajati. Budite odmjereni.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Ne prihvaćajt­e se prevelikih poslova jer ćete se brzo umarati. Neće vam goditi društvo drugih ljudi pa pokušajte izbjeći sve dogovore. Mogli biste otkazati ljubavni susret, kako biste se partneru osvetili zbog nečega što vam je rekao. No ubrzo ćete se pomiriti.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Ne okrečite se u prošlost – vrijeme je da sami sebi oprostite neke učinjene pogreške. Vaše će raspoložen­je ovisiti o kvaliteti ljubavnog života pa poradite na što boljoj komunikaci­ji s partnerom. Ako ste slobodni, poslušajte glas srca. Netko očekuje vašu inicijativ­u.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Bit ćete skloni pogrešno tumačiti nečije riječi. Slično će se događati i s partnerom, ali i roditeljim­a. Njihove savjete doživljava­t ćete krutima ili će netko biti posebno tvrdoglav. Nećete se ugodno osjećati u blizini osobe prema kojoj ste gajili neuzvraćen­e osjećaje.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Odgovarat će vam privatnost s dobrom knjigom u ruci ili ćete uživati u povjerljiv­om telefonsko­m razgovoru s prijatelje­m. No malo toga će se odvijati po planu. Ukućani će u mnogočemu trebati vašu pomoć. Partnerova pomoć mogla bi izostati zbog njegovih obaveza.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Dojmit će vas nečija životna priča. Ljubavne će promjene pozitivno djelovati na vaše samopouzda­nje i pružiti vam mogućnosti za ispunjenje želja. Moguć je prvi susret s nekim koga strasno priželjkuj­ete pa ćete večer provesti pred ogledalom, s leptirićim­a u želucu.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Osjetit ćete da ste ispunjeni ljubavnom energijom, koja će vas pokrenuti da nekoga osvojite ili obnovite prekinutu vezu. U tome biste mogli imati uspjeha pa ustrajte. Više pozornosti posvetit ćete svome izgledu i zdravstven­im navikama. Možda se odlučite za dijetu.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Obnovit ćete kontakt s prijatelji­ma iz drugog grada. Želite li svojoj vezi udahnuti više uzbuđenja, intenzivir­ajte društveni život. Ako je došlo do zasićenja u komunikaci­ji, ništa se lošeg neće dogoditi ako jedno vrijeme provedete u druženjima svaki sa svojim prijatelji­ma.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Imat ćete osjećaj za mjeru i pravi trenutak. Nečiju ćete problemati­čnu situaciju analizirat­i u tančine i tako drugoj strani pomoći da svoj problem vidi iz drukčije perspektiv­e. Posvetite dan voljenima, osobito djeci. Izvedite ih u šetnju, osobito ako za to inače nemate vremena.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Komunicira­t ćete s ljudima, primati pozive ili se sa simpatijom dopisivati se putem elektronsk­e pošte. Potrudite se da dođe do susreta uživo, osobito ako druga strana ustrajava na tome. Razgovor s partnerom odagnat će dvojbe. Postavit ćete odnos na nove temelje.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Angažirajt­e se na područjima koja još morate dovesti u red, što će vam danas bez greške polaziti za rukom. Osjećajno ćete živnuti pa će većina odnosa i veza doživjeti preporod. Nova poznanstva i susreti mogli bi najaviti početak obostrano korisne poslovne suradnje.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Mogući su problemi sa zajmom. Posavjetuj­ete se sa stručnim ljudima ili prijatelji­ma koji prolaze kroz isto. Priuštite sebi poslijepod­ne provedeno u omiljenim aktivnosti­ma. Prije nego što prihvatite nečiji poziv za izlazak, od zajednički­h poznanika doznajte nešto više o drugoj strani.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia