24sata

NA ARMAGEDONU SHOW: ‘IMAŠ LI TI UOPĆE ŠKOLU?’

- Pišu: MATO GALIĆ, FABIJAN HRNČIĆ

REVANŠ Osam najvećih regionalni­h potencijal­a u četiri kategorije love titulu prvog prvaka Armagedona! Priredba će se održati u zagrebačko­m ATT-u uz prijenos na YouTube kanalu 24sata.

Svi borci zadovoljil­i su na vagi uoči okršaja koji bi mogli promijenit­i njihove živote. Naime, jedan od pobjednika dobit će ugovor s KSW-om, najjačom europskom MMA organizaci­jom. Daniel Bažant (29, 4-2) iz pulskog Trojana već je imao prilike nastupiti u KSW-u, a protivnik u finalu Armagedona bit će mu Crnogorac Nino Škrijelj (23, 5-1) u kategoriji do 66 kilograma. Bažant je Škrijelja već pobijedio u prvom kolu. Škrijelj se vratio u turnir zbog ozljeda nekih boraca i došao je do finala. Bažant je po dolasku na presicu uzeo jedan od izloženih pehara.

- Imam 29 godina, i meni će jednog dana biti čast kad ti mlađi dečki doguraju daleko, ali sad sam najbolji ja, zato sam i uzeo pehar.

- To ćemo još vidjeti - odgovorio mu je Škrijelj, a Bažant ga je brže-bolje poklopio:

- Vidjeli smo već u prvom kolu, pobijedio sam te!

Patrik Čelić (21, 3-0) iz American Top Teama će u finalu lake kategorije (do 70 kg) na Srbina Marka Bojkovića (19, 0-0) iz beogradsko­g Ahileja.

- Pričao je da me može dobiti ako da 10%. Matematiča­r neki. Marko, koliko je 4+4? Imaš li ti uopće završenu srednju školu? - opleo je Čelić po Bojkoviću, a ovaj je odgovorio:

- Nemoj se brinuti, kad te prebijem u subotu, svi će me voljeti i opravdat ću to što pričam. Andi Vrtačić (26, 1-0) morao je otkazati nastup u finalu srednje kategorije zbog ozljede leđa, pa je prvakom proglašen Đani Barbir (23, 4-0) iz American Top Teama te će glavna borba priredbe biti ona u velter kategoriji između Jakoba Kosića (26, 2-1) i Marka Ostaneka (26, 3-1).

- Meni je ova titula sve jer, da toga nema, tko zna gdje bih bio, zato sam se vratio u sport poručio je Kosić.

 ??  ?? Škrijelj je u prvom kolu izgubio od Bažanta, a sad se susreću u finalu
Škrijelj je u prvom kolu izgubio od Bažanta, a sad se susreću u finalu
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia