24sata

Osvojite televizor vrijedan 39.999 kn

VRHUNSKA NAGRADA Sakupljajt­e nagradne kupone i osvojite super nagradu - fenomenaln­i Hisense Laser TV koji proizvodi prekrasnu sliku

-

Još traje nova nagradna igra u kojoj možete osvojiti revolucion­arni Hisense Laser TV vrijedan čak 39.999 kuna. Da bi postao vaš, morate poslati dva nagradna kupona.

Riječ je o pravoj revoluciji u području televizora koji bi mogao promijenit­i naš pojam o istom. Naime, riječ je o televizoru koji je zapravo projektor kućnog kina uparen s projekcijs­kim ekranom posebno dizajniran­im za to. Proizvodi prekrasnu masivnu, svijetlu i prirodnu 4-inčnu 4K sliku koju ni jedan klasični televizor ne može ponuditi. Veličina ekrana je 80’’ (203 cm).

U utorak, 13. travnja 2021. i u srijedu, 14. travnja 2021. u 24sata objavljuje­mo po jedan

PRAVILA O KORIŠTENJU OSOBNIH PODATAKA: nagradni kupon. U četvrtak, 15. travnja 2021. u 24sata objavit će se joker kupon koji zamjenjuje jedan propušteni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom tri dana sakupiti dva kupona.

U nagradnoj igri mogu sudjelovat­i svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe dva nagradna kupona, ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 650, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - “Osvoji novi Hisense Laser TV”. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 4. svibnja 2021. do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorija­ma redakcije.

REVOLUCIJA

 ??  ?? Televizor koji je zapravo
projektor kućnog kina
Televizor koji je zapravo projektor kućnog kina

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia