24sata

Dinamovci uvjereni: Idemo u polufinale EL-a

DEČKI, UZ VAS SMO U pionirima sam igrao kao napadač, pa ako me trener stavi u napad, nema problema, rekao je Joško Gvardiol, lijevi bočni Dinama

- Piše: HRVOJE TIRONI

AJMO, JOŠKO Mario Gavranović ne putuje u Španjolsku, Arijan Ademi i Bruno Petković putuju. Kako stoje stvari, Bruno će igrati s posebnom zaštitom za rame, a Ademi bi mogao igrati pod blokadom.

I dok se Dinamovi liječnici utrkuju s vremenom, pred medije su stigli Joško Gvardiol, Stefan Ristovski i Kristijan Jakić, tri uzdanice za Villarreal. Gvardiol igra u sjajnoj formi, zabio je gol Lokomotivi, na treninzima zabija cijelo vrijeme. - Igrao sam u pionirima kao napadač, ali gdje god me trener stavi, igrat ću maksimalno. Ako treba u špicu, idem - rekao je dobro raspoložen­i Gvardiol. Polufinale Europske lige velik je izazov, niti jedan igrač Dinama nikad nije bio u toj fazi natjecanja. Cjeli grad je uz Dinamo, a igrači to osjećaju.

- Nikad nisam igrao pred punim Maksimirom, jesam jednom dok sam sakupljao lopte seniorima. Ali na svakom koraku osjećam podršku ljudi, vidim da je cijeli Zagreb uz nas, ne samo Zagreb... Osjeti se to, ljudi nas podržavaju - kaže Joško. Španjolski mediji, pa i svi u Villarreal­u, uvjereni su u prolazak, Dinamu ne daju nikakve šanse. I to je možda dobro.

- To je odlično! Neka nas podcijene kao Tottenham, pa će vidjeti. Ako budemo pravi, siguran sam da ih možemo pobijediti i ući u polufinale. Nas zanima samo prolazak i tako ćemo se postaviti rekao je Kristijan Jakić, a onda se ubacio Stefan Ristovski.

- Idemo na sve ili ništa. Idemo ih pobijediti i ući u polufinale.

 ??  ?? Joško Gvardiol bio je najbolji u prvoj utakmici u Zagrebu
Joško Gvardiol bio je najbolji u prvoj utakmici u Zagrebu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia