24sata

OSVOJI GODIŠNJU ZALIHU BIOBAZA PROIZVODA...

IGRAJ I TI! U ponedjelja­k krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti godišnju zalihu Biobaza proizvoda. Dijelimo ukupno čak 24 paketa

-

Pripremili smo raskošni paket Biobaza prirodne kozmetike koji, osim što upotpunjuj­e cjelokupnu njegu lica i tijela za žene i muškarce, pruža i jedinstven­u, prirodnu svježinu te neodoljivu mekoću koja će vas oduševiti.

Dijelimo ukupno 24 paketa. U svakom paketu nalazi se 31 proizvod ukupne vrijednost­i 1496,58 kuna. U paketu se nalaze različiti proizvodi, poput proizvoda za održavanje higijene i njegu kože za žene i muškarce, proizvoda za čišćenje i slično. Između ostalog, tu su BIOBAZA HOME Sredstvo za uklanjanje kamenca, Sredstvo za sanitarije, Sredstvo za pranje posuđa, Sredstvo za staklo i glatke površine, BIOBAZA HAIR Repair Shampoo (Breza & Redensyl), BIOBAZA HAND CREAM Spring Flowers i BIOBAZA BODY LOTION Sweet Sensation. U ponedjelja­k, 19. travnja i utorak, 20. travnja u 24sata objavljiva­t ćemo po jedan nagradni kupon. U srijedu, 21.

travnjac, u 24sata objavit će se joker kupon koji zamjenjuje jedan propušteni kupon. Čitatelji će tijekom tri dana sakupiti dva kupona. U nagradnoj igri mogu sudjelovat­i svi koji tijekom nagradne igre sakupe dva kupona, ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 600, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra - “Osvoji godišnju zalihu Biobaza proizvoda”. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima pristigle do srijede, 5. svibnja do 9 sati. Nagrada će se izvlačiti istoga dana iza 10 sati.

LAKO JE SUDJELOVAT­I

 ??  ?? Tijekom tri dana skupite
ukupno dva kupona
Tijekom tri dana skupite ukupno dva kupona

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia