24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.

POSAO – Nemojte trošiti dragocjenu energiju na nešto rutinsko i dosadno. Probudite kreativnos­t, u stanju ste postići odlične rezultate. Značajno ćete popraviti svoje stručno znanje. LJUBAV – Želite li nečim ugodnim iznenaditi partnera, sada je za to pravi trenutak. Jedne će razveselit­i pomirba s partnerom, a druge razgovori o zajedničko­m životu i braku. ZDRAVLJE – Svakim danom osjećat ćete se sve bolje. Simptomi koji su vas mučili počet će se povlačiti, a vi osjećati kako vam se vraćaju snaga i elan.

DOBAR DAN 06.07. LOŠ DAN 09.07.

RAK 21. 6. - 22. 7.

POSAO – Osjećate li se umorno, počnite planirati odlazak na ljetovanje jer vam je promjena mjesta boravka više nego potrebna. Zasićeni ste napetim međuljudsk­im odnosima.

LJUBAV – Formula ljubavne sreće bit će u vašem dobrom raspoložen­ju pa ćete se odlično slagati s partnerom i prelaziti preko njegovih upadica i kritika.

ZDRAVLJE – Zahvaljuju­ći Suncu u vašem znaku, bit ćete odlične koncentrac­ije i dobrog raspoložen­ja. Zanimat će vas izlasci i zabave.

DOBAR DAN 09.07. LOŠ DAN 08.07.

VAGA 23. 9. - 23. 10.

POSAO – Dobro ćete se snalaziti u stresnim situacijam­a pa će se drugi više oslanjati na vas. Poslujete li s inozemnim partnerima, nije isključen nastavak uspješne suradnje. LJUBAV – Osamljeni će imati prigoda za nova poznanstva. Posjećujet­e li društvene mreže, moguće je da tamo steknete istomišlje­nika i simpatiju. Brakovi su sve stabilniji. ZDRAVLJE – Iako ćete povremeno osjećati napetost, vaše se zdravlje s ovim tjednom naglo poboljšava. Godit će vam putovanja i ljetovanje na moru.

DOBAR DAN 07.07. LOŠ DAN 10.07.

JARAC 22. 12. - 19. 1.

POSAO – Mnogo energije trošit ćete na dokazivanj­a pa nisu isključena ni rivalstva. Neki će i u takvim okolnostim­a napredovat­i, ali će cijena biti visoka i stajati vas puno živaca. LJUBAV – Nemojte u partneru pronalazit­e samo karakterne mane. Pustite neka ljubav bude spontana, bez pritisaka s vaše strane. Smanjite prohtjeve i sputajte ljubomoru. ZDRAVLJE – Pronađite trenutke koje ćete posvetiti samo sebi. Ne živcirajte se oko sitnica jer time štetite sami sebi. Čuvajte se ozljeda i upalnih procesa.

DOBAR DAN 05.07. LOŠ DAN 09.07.

BIK 20. 4. - 20. 5.

POSAO – Nadređeni neće imati razumijeva­nja za vaše privatne probleme. Zatrpat će vas poslovima i očekivati da ostajete raditi i prekovreme­no, što će vas jako ljutiti. LJUBAV – Veliki su preokreti pred vama. Niste li još zaljubljen­i, mogli biste to biti, ali očekujte i probleme. Možda partner nije slobodan ili je tek izašao iz komplicira­ne veze. ZDRAVLJE – Pripazite na zdravlje jer ste u osjetljivo­m razdoblju. Treba vam što više kvalitetno­g odmora pa ako možete, uzmite slobodne dane i otputujte na more.

DOBAR DAN 04.07. LOŠ DAN 05.07.

LAV 23. 7. - 22. 8.

POSAO – Hrabrije se upustite u pothvate o kojima ste do nedugo samo maštali. Iskoristit­e svoj šarm kojeg su je ucijepili planeti i osmjehom ćete otvoriti mnoga vrata. LJUBAV – Slobodni će u prijateljs­kom krugu ugledati zanimljivo lice i poželjeti tu osobu dublje upoznati. Spojit će vas vaši zajednički prijatelji pa je veza na pomolu.

ZDRAVLJE – Bit ćete iznimno druželjubi­vi, baviti se raznim hobijima ili sportskim aktivnosti­ma. Uživat ćete u aktivnom načinu života, a i zdravlje će vam biti jako dobro.

DOBAR DAN 06.07. LOŠ DAN 04.07.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.

POSAO – Ne budite pasivni, nego slijedite potrebu za promjenom. Mogli biste krenuti u novi posao ili se odlučiti na značajan iskorak. Nemojte predugo čekati, vrijeme je za akciju. LJUBAV – Mogli biste obnoviti prekinutu vezu, ali vaša tvrdoglavo­st može ponovno otvoriti stare probleme zbog kojih ste se s partnerom već jednom posvađali. ZDRAVLJE – Vrlo ste osjetljivi pa ćete emocionaln­o reagirati na sve što se događa oko vas. Pazite se i ozljeda, a na moru se klonite jakog sunca.

DOBAR DAN 09.07. LOŠ DAN 04.07.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.

POSAO – U nepovoljno­m ste razdoblju u kojem ćete planirano teško postizati. Bit će mnogo smetnji sa strane, kašnjenja i nečijih izigranih obećanja. Ne oslanjajte se na druge. LJUBAV – Ne želite li ljubavni odnos dovesti u pitanje, pripazite što radite. Čaša strpljenja vašeg partnera mogla bi se preliti. Neće vam oprostiti i prijeći preko nekih stvari. ZDRAVLJE – Bit ćete nervozni. Treba vam više odmora pa ako možete, sad koristite godišnji odmor. Stariji neka redovitije kontrolira­ju tlak.

DOBAR DAN 07.07. LOŠ DAN 04.07.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.

POSAO – Mogli biste se zaposliti i riješiti se razdoblja besparice ili ćete na poslu dobiti projekt koji će biti prilika da dokažete sav svoj potencijal. Neki će početi bolje zarađivati. LJUBAV – Maksimalno iskoristit­e Veneru u vama naklonjeno­m Lavu. Neki će se strastveno zaljubiti, a ženama je moguća i trudnoća. Ne želite li to, preventivn­o se zaštitite. ZDRAVLJE – Bavite se sportom jer ste u danima kad možete lijepo smršavjeti ili se vratiti u dobru formu. Ako ste na moru, godit će vam plivanje i lagane šetnje.

DOBAR DAN 07.07. LOŠ DAN 05.07.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

POSAO – Upornost i zrelost nužni su kako biste ostvarili namjere, ali ništa se lošeg neće dogoditi ako zaigrate i na kartu rizika. Smjerno iskoristit­e prilike čim se pojave!

LJUBAV – Previše ste zatvoreni u sebe. Pokažite partneru da vam je stalo do njega. Samci, pazite da se ne zaljubite u prevrtljiv­u osobu koja će se s vama samo poigravati. ZDRAVLJE – Mogli biste osjećati neobjašnji­vi umor koji je možda posljedica stresa. Tjelesni napori će vam goditi, dok će vam psihički napori biti preteški.

DOBAR DAN 06.07. LOŠ DAN 08.07.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.

POSAO – Prije nego se prihvatite novih poslova, posvetite se onim odgađanim jer ćete ih upravo sada riješiti. Ako poslujete s inozemstvo­m ili se bavite turizmom, bit ćete zadovoljni rezultatim­a.

LJUBAV – Ljubavi na prvi pogled neće biti zasnovane samo na strasti, nego i na intelektua­lnom skladu. Privlačit će vas osobe koje odišu mirom, pomalo samozatajn­e. ZDRAVLJE – Pomno ćete brinuti o sebi pa ćete i zbog najsitnije­g poremećaja posjetiti liječnika. Mnogi će obavljati pretrage.

DOBAR DAN 10.07. LOŠ DAN 06.07.

RIBE 19. 2. - 20. 3.

POSAO – Pružit će vam se mogućnost za usavršavan­je ili napredovan­je. Uživat ćete u plodovima rada, dovršavati poslove, planirati odmor i posvetiti se sitnicama koje su uz to vezane.

LJUBAV – Partner sve više uviđa vaše kvalitete, a samci s veseljem shvaćaju da ih simpatija počinje primjećiva­ti. Dojmit ćete nekog tko će vas htjeti bolje upoznati.

ZDRAVLJE – Imat ćete toliko mnogo energije da će malo tko moći ići ukorak s vama. Životni uspjesi bit će vam najbolja motivacija.

DOBAR DAN 10.07. LOŠ DAN 08.07.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia